Perşembe, Nisan 18, 2013

Gergin maçın galibi Cevizli

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta Cevizlispor deplasmanda Bahçelievlerspor'u 1-0 yenerek üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı ve liderliğini sürdürdü.



Maçın ilk 20 dakikası dengede geçerken bundan sonra oyun gerginleşmeye başladı. Karşılaşmanın 39. dakikasında Bahçelievlerspor'un 31 numaralı futbolcusu ikinci sarı kartını görüp takımını 10 kişi bıraktı. İki takım arasındaki gerginlik devre bitene kadar devam etti.


55. dakikada soldan gelişen atakta Cevizlispor aşırtma bir vuruşla öne geçti.  Bu golden sonra oyun iyice gerginleşti. 67. dakikada oyundan çıkan Bahçelievlerspor'un kaptanı giyinip tribünlere gitti. Kaptan, tribünde 15-20 kadar Cevizlisporlu taraftarla tartıştı. Araya polisler girse de gerginlik zaman zaman devam etti. Maçın bitimine doğru. 87. dakikada Bahçelievlerspor'un kırmızı kart gören oyuncusu ve 17 numaralı yedek futbolcusu tribünlere gitmek istese de kapı kilitli olduğu için bunu başaramadı. Mücadele 1-0 sona ererken iki takım futbolcuları centilmence sahayı ter etti. Ufak tefek tartışmalar olsa da fazla büyümedi. 


HABER-FOTOĞRAF: AHMET YAVUZ TANER


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

1 yorum:

ALPER dedi ki...

Kardeşim bu bahçelievler bu başkanla 40 yaşındaki kaptanla tribüne cıkmayla adam olmaz istanbulun orta yerinde kime kaldı futbol kime kaldı külüp yazık cok yazık cokk sey yazılır ama kim anlıcak anlayanabu da yeter......?

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.