Çarşamba, Nisan 17, 2013

Düzce Gençlerbirliği'nden sponsorlara teşekkür

2012 - 2013 sezonunda Düzce İkinci Amatör Lig A Grubu'nda mücadele eden ve parolası şampiyonluk olan Düzce Gençlerbirliği, Aydınpınar Alabalık'ta düzenlenen törenle sponsorlarına teşekkür ederek kendilerine plaket verdi.



Aydınpınar Alabalık Tesisleri'nde kahvaltıda bir araya gelen Düzce Gençlerbirliği yönetici,antrenör ve sporcuları, kulübe hizmeti geçen yönetici ve sponsorlarına teşekkür edilerek başkan Nuh Yüksel tarafından plaket takdim edildi.Kahvaltı öncesi Gençlerbirliği Kulübü başkanı Nuh Yüksel katılımcılara bir teşekkür konuşması yaptı.


Düzce’de amatör takımların sponsor bulma konusunda çok sıkıtı çektiklerini söyleyen Yüksel, konuşmasında Düzce Gençlerbirliği olarak kulübün ayakta kalması, liglerde en iyi şekilde mücadele etmesi ve hedefe ulaşması amacıyla kendilerini destekleyen şirketlere ve kişilere çok teşekkür ettiğini dile getirdi. Yüksel, "Bizlere destek veren ,SS. Aydınpınar Kalkınma Kooperatifi, Soylu Metal, Aydınpınar Alabalık, Duraklar Ekmek, İstanbul Kır Pidesi, Kaplanoğlu Alabalık, Mutlu Elektirk ve Çorbacı Mülayim'e teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Nuh Yüksel, kendilerine destek olan firmalara yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür etti ve ligi şampiyon tamamlayacaklarını söyledi.


HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...