Salı, Nisan 16, 2013

Cennet Barbaroslu 'Messi Berivan'

Küçükçekmece ilçesinde 12 yaşındaki kız çocuğu Berivan İçen, amatör kümede Cennet Barbaros formasıyla kendi yaşındaki Erkek futbolcularla çıktığı maçta attığı goller ve sergilediği futbolla büyüledi.



Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliğinin birlikte organize ettiği 23 Nisan Minikler Futbol Turnuvasında Cennet Barbarosspor takımında forma giyen 12 yaşındaki kız çocuğu Berivan İçen sergilediği futbolla kendini izleyenleri hayretlere düşürüyor.
12 yaşındaki kız çocuğu Berivan erkek futbolcularla başa baş mücadele eden ve arkadaşları tarafından 'Cennet Barbarossporun minik Messi’si olarak adlandırılan Berivan turnuvada attığı goller yanı sıra asist yaparak dikkatleri üzerine çekti.


15.07.2003 doğumlu olan Berivan İçen 2010 Yılında Cennet Barbaros spor kulübünde alt yapısında futbola başladı. Sol ayağını raket gibi kullanan minik futbolcu İlköğretim Dördüncü sınıfta okuyor Mardinli ailenin 10 çocuğundan biri olan Berivan, futbolu çok sevdiğini Arjantinli Lionel Messi'yi ve Galatasaraylı Didier Drogba hayranı olduğunu söyleyen minik futbolcu kendisine büyük destek veren ve yardımcı olan Cennet Barbarosspor kulüp Başkanı Tahsin Özgül’e teşekkür ettiğini ifade etti.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

4 yorum:

Hata Düzeltimi dedi ki...

15.07.2003.Doğumlu olan Berivan İçen 2000 Yılında Cennet Barbaros spor kulübünde alt yapısında futbola başladı. ( Daha doğmadan 3 yıl önce futbola başlamış helal olsun. :)

cemal.kenar dedi ki...

amatör spor denince ,işte budur dedirtecek bir güzellik..teşekkürler berivan..teşekkürler tahsin özgül..teşekkürler seymen gençtürk...teşekkürler yılmaz aktepe...

ilayda dedi ki...

berivan içen benim sınıf arkadaşım.Berivanla çok iyi anlaşıyoruz.Berrivan sınıfta başarılı olmasada futbolda büyük başarıları var.Onunla 4/H ailesi olarak gurur duyuyoruz....... CANIM ARKDAŞIM.......

Amaç Şenozan dedi ki...

Üstteki arkadaş bir hatayı düzeltmiş,ben de bir hatayı düzelteyim madem...Yahu 15.07.2013 doğumlu yazılmış eh iki defa da 12 yaşında diye üstüne basa basa belirtilmiş:)) 15 Ağustos 2003 doğumlu biri daha henüz 9 buçuk yaşındadır.Ayrıca haberin başında AMATÖR KÜMEDE Cennet Barbaros formasıyla kendi yaşında erkek futbolcularla.....diye devam eden bir hata daha var.AMATÖR KÜME değil ki bu,lisanssız ufak çocuklar eğlensin diye SİYASETEN yapılmış bir U-13 halı saha futbol turnuvası...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.