Çarşamba, Nisan 17, 2013

Çeliktepespor tur biletini kaptı

Türkiye U16 Şampiyonası İstanbul elemeleri ikinci tur maçında Yeşilpınarspor’u 2-1 mağlup eden Çeliktepespor Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Müsabakanın ilk yarısında her iki takımın çabaları gol getirmeyenice ilk yarı golsüz kapandı. İkinci yarıya her iki takımda ilk yarıya göre hareketli bir futbol sergilemeye başladı.


53.Dakikada Yeşilpınarspor’da Ömer gördüğü kırmızı kartla sahada on kişi kaldı. 55. Dakikada Çeliktepespor Mert'in attığı gole 1-0 öne geçti. 60.Dakikada Çeliktepespor Furkan'ın attığı golle farkı ikiye çıkardı. 62.Dakikada Yeşilpınarspor’da bu sefer Furkan kırmızı kart gördü ve Yeşilpınarspor sahada 9 kişi kalmış oldu. 68.Dakikada eksik oynayan Yeşilpınarspor Ufuk'un attığı golle farkı bire indirdi skor 2-1 oldu. 80.Dakikada Yeşilpınarsporlu Mehmet kırmızı kart gördü ve sahada 8 kişi kalarak karşılaşmayı da 2-1 kayıp ederek sahadan üzgün ayrılan taraf oldu. Rakibini 2-1 mağlup eden Çeliktepe spor bitiş düdüğü ile büyük sevinç yaşayarak Türkiye şampiyonasına gitme sevincini doyasıya kutladılar.
 
Stat: Beşiktaş Çilekli
Hakemler: İ.Tuğrul Ardınç, D.Caner Özorel, T.Burak Durmuş
Yeşilpınarspor: Enes Gündüz**Ömer**Eray**Fatih**Mehmet**Zekeriya**Furkan**Berkay**
İsmail**Yusuf**Enes Göksu*
Çeliktepespor: Batuhan ***Alican***Hüseyin**Furkan Keskin ***  Kenan**Mert**(Furkan Yılmaz**)Mustafa***Tugay***Arif***Erkan**(Atakan**)
Goller: 55 Mert, 60 Furkan ve 68 Ufuk
Kırmızı Kartlar: Ömer, Furkan, Mehmet(Yeşilpınarspor)


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...