Cuma, Nisan 19, 2013

Çalık: Şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta lider durumda bulunan Zonguldakspor’da Teknik Heyet ve futbolcular şampiyonluğa kenetlendi.

Teknik Patron Raşit Çalık, “ 4 puan geriden geldik lider olduk. Bir ara puan farkını 6’ya çıkarttık. 10. haftadan bu yana lideriz. Son haftaya lider gidiyoruz. Geldiğimiz gün söz vermiştik. Bu takım şampiyon olacaktır demiştik. O sözümüzün arkasındayız. Pazar günü sahaya yüreğimizi koyup şampiyonluğa  ulaşacağımıza inanıyoruz.”   



 Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta lider durumda bulunan Zonguldakspor, sezonun son maçında  Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde takipçisi Adliyespor’u konuk edecek. Maçın hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu’nda  devam eden  Zonguldaksporlu futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Teknik Patron Raşit  Çalık nezaretinde  gerçekleştirilen çift kale maç ile Adliye karşılaşmasının provasını  yapan Zonguldaksporlu futbolcuların  hırslı ve istekli olmaları Teknik Heyeti memnun etti. Ligin son maçında gerekeni yaparak şampiyonluğa ulaşacaklarını belirten Teknik Patron Raşit Çalık, bu konuda oyuncularına olan güveninin tam olduğunu belirterek şunları söyledi; “Biz Zonguldakspor’da görev aldığımız gün 4 puan arkadaydık. Biz o gün bir söz verdik. 6 puan farkla lider olduk yine aynı şeyi söyledik. Bugün son maça 1 puan önde giriyoruz yine aynı şeyi söylüyoruz. Allah’ın izni ile bu takımı şampiyon yapacağız. Bu konuda oyuncularımıza güvencimiz tam. Pazar akşamı inşallah tüm Zonguldak’a şampiyonluk coşkusu yaşatacağız. Bundan kimsenin kuşkusu ve şüphesi olmasın. Elimizden ne geliyorsa; canımızı, yüreğimizi sahaya yansıtarak şampiyonluğa ulaşacağız. Bu maçın iki sonucu bize yarıyor. Beraberlik veya galibiyetimiz bizi şampiyon yapacak. Bir sonuç rakibe yarıyor. Matematiksel olarak öyle görünüyor ama biz beraberliği falan düşünmüyoruz. Kazanmak için oynayacağız. Cesur olacağız. Cesaretli olacağız. Sonuçta seyircimizin büyük desteği de arkamızda olacak. Pazar günü futbol adına elimizden ne geliyorsa yapıp şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Size söylüyorum, şampiyonluğa inancımız tam. Pazar  günü tüm taraftarlarımızı tribünlere davet ediyoruz.”

KAYNAK: www.demirmedya.net

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.