Perşembe, Nisan 18, 2013

BİSK sağlıklı yaşam yürüyüşleri devam ediyor

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Deneği (BİSK) öncülüğünde gerçekleşen “Sağlıklı Yaşam-Sağlıklı Beykoz” yürüyüşleri devam ediyor. İlki tarihi Beykoz Çayırındaki yürüyüş parkurunda gerçekleşen etkinliğin ikincisi yağmurlu havaya karşın Yenimahalle Kent Ormanında gerçekleşmişti. Hafta sonunda Pazar günü gerçekleşecek olan etkinliğin adresi ise Hidiv Kasrı yürüyüş alanı oldu.


BİSK Başkanı Asım Özdemir gerçekleştirdikleri projede gelinen nokta hakkında bilgi aktarımında bulunurken etkinliklere katılımcı sayısının her geçen hafta daha da artacağına olan inancını muhafaza ettiğini söyledi.” Beykoz’da bu işe birilerinin öncülük etmesi gerekiyordu. Amatör Spor Kulüpleri Birliği olarak düşünce harmanından sonra ortaya çıkan bu projemize destek büyük oldu. Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını göstermek istedik. Sağ olsunlar Beykoz İlçesinde kurulu bulunan spor kulüpleri bu işe büyük katkı sunmakta. Her hafta ayrı bir noktada buluşup “Sağlıklı Yaşam-Sağlıklı Beykoz” yürüyüş etkinliğimizi gerçekleştirdik. İlk hafta Beykoz Çayırındaki etkinliğimize bünyemizdeki spor kulüp başkan ve temsilcilerinin aileleri ile katılmaları anlamlı oldu. Orada şunu gördük ki Beykozlular gerçekten de yürüyüş sporuna önem vermekte. Beykoz Çayırı parkurunda birçok insanı ki bunların çok değişik yaş gruplarından olduğunu söyleyebilirim gördük. Tabii ki bu bizleri sevindirdi, projemiz için daha da bir özen göstermemize neden oldu. İkinci etkinliğimizi yağışlı bir Pazar sabahı Yenimahalle Kent Ormanında gerçekleştirdik. Hava şartlarına karşın katılımcıların fazlalığı güzeldi. Etkinlik ardından Küçüksu Yenimahallespor  çay ikramları güne ayrı bir renk kattı” diye konuştu.


Hafta sonunda Pazar sabahı gerçekleşecek etkinlikler için Hidiv Kasrını tespit ettiklerini söyleyen Özdemir,”Buradaki etkinliğe daha da fazla katılım olmasını bekliyoruz. Zaten orada yıllardır yürüyüş yapan insanları görüp seviniyorduk. BİSK öncülüğünde gerçekleşecek o günkü etkinlik için Beykozlulara çağrımız olacak, güzel bir ilkbahar sabahı bizlerle olmalarını istiyoruz. Bu proje ile ilgili çevremizden çok olumlu tepkiler almaktayız. Fakat bu işin daha geniş kesimlerin katılımı ile gerçekleşebilmesinin zaman alacağının da farkındayız. Beykoz gibi yürüyüş sporuna uygun İstanbul’da çok az elverişli alan var. Bundan yararlanmak gerekli, ben şahsım ve BİSK adına Beykozluları Pazar sabahı saat 08.30'da Hidiv Kasrı yürüyüş parkurunda buluşmaya davet ediyorum. Umarım iyi bir katılımcı sayısına ulaşırız” şeklinde konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: TALİP ERCAN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...