Pazartesi, Nisan 22, 2013

Ayvalıkgücü Belediyespor 12 yıl sonra 3.Lig'de

 Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. grubunda lider Ayvalıkgücü Belediyespor ligin bitmesine iki hafta kalan şampiyonluğunu deplasmanda karşılaştığı Yalova’nın Altınova ilçesinde ilan etti.

Altınova Belediyespor’u kendi saha ve seyircisinin önünde 3-0 mağlup etmeyi başaran Ayvalıkgücü Belediyespor, Ayvalık’a 12 yıldan sonra 3.lige yeniden çıkmış olarak döndü.

Altınova Hersekzade Ahmet Paşa Stadında saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Erdal Balaban, Yakup Olgar ve Onur Baylan hakem üçlüsü yönetti. Karşılama süresince sahada oyuna hakim olan Ayvalıkgücü Belediyespor, sürekli atak oynadığı maçta 3 puanı 3 golle almasını bildi. Ayvalıkgücü Belediyespor’u şampiyonluğa taşıyan golleri 15. dakikada Murathan, 17. dakikada Rıdvan ve 55. dakikada Kemal’in attığı birbirinden mükemmel goller oldu.

Ligdeki en yakın takipçisi Vefa Spor’un mağlup olmasıyla ligin bitimin iki hafta kalan 9 puanlık farkla şampiyonluğunu ilan eden Ayvalıkgücü Belediyespor’u Altınova’daki karşılaşmada yaklaşık 10 otobüs kırmızı-beyazlı taraftarın yalnız bırakmadığı bildirildi.

Akşam saat 22.00 sıralarında ilçeye dönen Ayvalıkgücü Belediyespor ve kırmızı-beyazlı taraftarlar ilçe meydanında coşkulu şampiyonluk kutlamaları yaptı.

Ayvalıkgücü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, şampiyonluğu hak ettiklerini belirterek, 12 yıl sonra yeniden 3. lige dönmelerini sağlayan şampiyonluğu; kendilerini lig süresince maddi manevi destekleyen kulüp yönetimi ve cefakar taraftarlarına armağan ettiklerini vurguladı.

KAYNAK: www.haber3.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...