Cuma, Nisan 19, 2013

Adliyespor'dan centilmenlik çağrısı

Pazar günü Bölgesel Amatör Lig 6.Grup'ta oynanacak olan Zonguldakspor-Adliyespor final maçından önce Başkent ekibi Adliyespor’dan centilmenlik çağrısı geldi.


Sporun dostluk , barış ve kardeşlik olduğunu belirten Adliyespor yöneticisi Sait Kaya, “sonuç ne olursa olsun Zonguldak’ta centilmenlik kazanmalıdır” dedi.


Kaya, “Sezonun başından bu yana Zonguldakspor ile zorlu bir maratonun içindeyiz. Rakibimiz Zonguldakspor, Türkiye’nin en köklü ve en saygın takımlarından. Başarılı bir mazisi ve takımına bağlı, çok etkili taraftarı var. Onlarda bizim gibi aylardır zorlu yollardan geçip geldiler. Aslında her 2 ekipte şampiyonluğu hak etti. Ama şampiyon maalesef bir takım olacak. Bundan sonra artık yöneticiler olarak bizim yapacak bir şeyimiz yok. Son sözü sahada futbolcular söyleyecek. Biz elbette bu maçı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz. Tek amacımız bu. Ama kazanamazsakta gider rakibimizi kutlar, tebrik ederiz. Eğer biz kazanırsakta rakibimizden aynı anlayışı bekliyoruz” dedi.


Adliyespor olarak hiç bir yerde sıkıntı yaşamadıklarını belirten Kaya, “Biz sporun hep dostluk yönünü ön plana aldık. O yüzden yıllarca gittiğimiz her deplasmanda kalıcı dostluklar kurduk” şeklinde konuştu.


EKSİK YOK
Zorlu maç öncesi Başkent ekibinde sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Adliyespor maça tam kadro çıkacak.


KİLİMLİ’DE KAMP VAR
Ankara Adliyespor, Zonguldakspor maçı öncesi Kilimli’de kampa girecek. Cuma günü Kilimli’ye geçecek olan Adliyespor, Cumartesi günü bu ilçede bir antrenman yapacak.


TARAFTAR GİDİYOR
Adliyespor şampiyonluk maçı için Zonguldak’a taraftar da götürecek. Bunun için bir organizasyon yapan kulüp yöneticileri geniş katılımla Zonguldak’a gitmeyi planlıyorlar.


KAYNAK: www.sporanki.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...