Pazartesi, Nisan 22, 2013

Abide-i Hürriyet’ten muhteşem geri dönüş!

İstanbul 2.Amatör Lig 8.Grupta Abide-i Hürriyetspor 2-0 geriye düştüğü maçta Şirintepespor karşısında müthiş bir geri dönüşe imzasını atarak 89.dakikada kaydettiği golle maçı 3-2 kazandı.

Karşılaşmanın 35.dakikasında orta alandan Abide-i Hürriyetspor savunmasının arkasına gönderilen topta Cihan topa müdahale edemedi. Semih kalecinin önünde olduğunu görünce aşırtma bir vuruşla skoru 1-0’a getirdi.



Talihsiz an..
Maçın 40.dakikasında Şirintepespor’dan Ramazan ile Abide-i Hürriyetspor’dan Kerem orta sahadan kafa kafaya çarpıştı. Şirintepesporlu Ramazan bir anda acılar içinde bağırınca arkadaşları hemen onun yardımına koştu. Kaşında açılma meydana gelen Ramazan apar topar bir araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Kerem ise başına aldığı darbe sonrasında bir süre kenarda oturduktan sonra tekrar oyuna dahil oldu. İlk yarı tek golle sonuçlandı.


51.dakikada Şirintepespor Uğur’la 2.golü buldu. 53.dakikada bu gole penaltıdan Kadir ile cevap verildi ve fark 1’e indi. 60.dakikada Muhammet’in sol kanata pasında Gökhan kaleci Eyüp ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda maça dengeyi getirdi.



Yedek kulübesi tribünle muhatap oldu!
Maçın durduğu esnada tribünde bulunan bazı taraftarlar ile Abide-i Hürriyetsporlu yedek kulübesindeki futbolcular sözlü olarak atıştılar. Bazı anlar da oldu ki birbirlerine su da fırlattılar. Maçın Hakemi kulübeden bir futbolcuyu sarı kartla cezalandırdı. Saha içerisindeki tansiyon düştükten sonra maç yeniden başladı.


Abidei Hürriyetspor perdeyi kapattı
Şirintepespor maçta 2-0 öne geçmesine karşın direnişini son ana kadar sürdüren Abide-i Hürriyetspor 10 kişi kaldıktan sonra bir de galibiyet golünü buldu. 89.dakikada savunmanın uzaklaştıramadığı topta Ali Kemal plase bir vuruşla maçın skorunu ilan etti.3-2


Umut’tan müthiş kurtarış!
Abide-i Hürriyetspor kalecisi Umut maçta uzatma dakikalarının son saniyesi içerisinde müthiş bir kurtarışa imza attı. Serbest vuruş sonrasında Hüseyin’in şutunda kalesinde devleşen Umut süper refleksle topu çeldi. Ardından yakın mesafeden atılan şut farklı şekilde auta gitti.


 


STAT: Seyrantepe
HAKEMLER: Ahmet Akay, Kutsal Gurbetçi, Mesut Yıldız
ABİDE-İ HÜRRİYETSPOR: Umut, Tolga Öner, Kerem, Cihan, Murat, Tolga(Dk.57 Gökhan), Muhammet, Abdullah, Enes, Muhittin(Dk.57 Ali Kemal), Serdar(Dk. Olcay)
ŞİRİNTEPESPOR: Eyüp, Umut, Kadir, Gökhan, Uğur, Necati(Dk.90 Özgür), Yunus, Ramazan(Dk.42 Salih), Semih, Onur, Hüseyin
GOLLER: Dk.53 Kadir(penaltıdan), Dk.60 Gökhan, Dk.89 Ali Kemal  / Dk.35 Semih, Dk.51 Uğur
KIRMIZI KART: Dk.84 Gökhan (Abidei Hürriyet)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.