Salı, Nisan 16, 2013

5 kırmızı kartlı maçı İstanbul Gençlergücü kazandı

İstanbul U19/2.Liginde Güngören Stadı’nda oynanılan karşılaşmada 5 kırmızı kartlı maçın galibi Sabadspor karşısında İstanbul Gençlerügücü oldu.

Maça her iki ekip birbirlerine başarılar dileyerek oyun başladılar. Maça Kağıthane ekibi Sadabad çok iyi başladı ve defansın boşluğunu iyi yakalayan Alpay meşin yuvarlığı ağlara yollayarak skoru 1-0 yaptı. Golden yedi dakika sonra İstanbul Gençlergücü’nde Berat öyle bir güzel gol attı ki seyircilerden çok güzel alkışı hak etti. Topla buluşan Berat ortasını yaptı meşin yuvarlak rüzgarla birlikte şut güzelleşince top ağlara gitti ve skora 1-1 eşitlik geldi. 39 dakikada topla başına giden İbrahim ile İstanbul Gençlergücü farkı ikiye çıkardı bu skor karşılaşmanın ilk yarı skoru oldu.

İkinci yarıda oyundan kopan bir Sadabad ve oyundan kopmayan bir Gençlergücü vardı sahada ve 76 dakikada Ramazan ile ev sahibi ekip farkı üçe çıkardı. Sevinç bir dakika sürdü. Mete’nin hatası pahalıya mal oldu rakibi ile girdiği ikili mücadelede rakibini ceza sahasında düşürerek maçın Hakemi beyaz noktayı gösterdi Ali meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı 1’e indirdi. Oyun bundan sonra koptu maçta oyundan kopmalar gözüktü. Son dakiklarda çıkan kırmızı kartlar iki takımında hesaplarını alt üst etti. İst Gençlerügücü’nde 3, Sadabad'da 2 kırmızı karttan oyuncu atıldı ve maçta başka gol çıkmayınca ev sahibi maçı 3-2 kazandı.


Stat: Güngören
Hakemler: Hüseyin Yüksel, Cihan Ayten, H.Ulaş Özmen
İstanbul Gençlerücü: Mücahit *** Mete * Ömürcan *  Muhammmet ** Murat ** Ramazan ** Gökhan ** Berat ***İbrahim ** Ramazan keskin ** Hüseyin**
Sadabad: Kadir **Murat ** Ali ** Tolga **Tuğrul ** Mert ** Oğulcan ** Barış ** Tarık ** Alpay** Uğurcan **
Goller: Berat dk 27  İbrahim dk 39  Ramazan keskin dk76 İst gençlergücü/Alpay dk 21 Ali dk 77 (P)
Kırmızı Kart: İbrahim,Murat ,Ömürcan (İst gençlergücü) / Uğurcan, Tuğrul  (Sadabad)                                                              
Not:Karşılaşmanın saha komiseri olan sayın Fevzi Kekeç'e yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...