Pazartesi, Nisan 22, 2013

23 Nisan Turnuvası'nda şampiyon Galatasaray

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Mini Minikler 23.Nisan Futbol Turnuvasında İstanbul Sinopspor’u 7-2 mağlup eden Galatasaray oldu.

Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnafspor Sahasında oynana final maçını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz yeniay, başkan yardımcısı Hüseyin İpek M.Besim Müftüoğlu, İl genel Meclis üyesi Ferhat yıldız, Meclis üyesi M.Mahsun Deniz, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Karaman, Basın sözcüsü Necdet Bakır, Yeşilvadi Arsa Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan spor kulüp Başkanları yöneticiler spor kulüpleri ve yaklaşık 5 bin sporsever turnuvanın finalini izledi.
Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Esnafspor Sahasında 16 Marta başlayan 1.Mini Minikler 23.Nisan Futbol Turnuvası Final maçını ünlü spor spikeri Ertan Şener canlı anlatımları ile renk katarken 3. İkitellispor oldu.

Günün ilk karşılaşmasın üçüncülük ve dördüncülük için İstanbul Trabzonspor ile İkitelli spor takımları karşılaştı. Çekişmeli gecen bu önemli maçta rakibini 5-3 yenen İkitelli spor turnuvanın üçüncüsü olurken İstanbul Trabzonspor' da turnuvanın dördüncüsü oldu.

2.İstanbul Sinopspor
Turnuvanın Final maçı ise Galatasaray İstanbul Sinop spor arasında oynandı büyük tezahüratlar altında çıkan iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. Final maçının ilk yarsını sarı kırmızılı Galatasaray 3-1 önde kapattı. İkinci yarı da rakibine göre üstün futbol sergileyen Galatasaraylı minikler dört gol daha atarak İstanbul Sinop sporu bu önemli maçta 7-2 mağlup ederek 1.Mini Minikler 23.Nisan Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu. Finalde rakibine mağlup olan İstanbul Sinop spor turnuvanın ikincisi olarak adını yazdıran takım oldu.
Karşılaşmayı izleyenler taraftarlar her iki takımı da alkışlayarak türbinlere çağırdı her iki takım oyuncuları da türbinleri alkışlayarak karışıklık verdiler.

Turnuvanın en iyi oyuncusu Berivan İçen
Turnuvada dereceye giren takımlar ve futbolcular Kupa ve madalyalarının düzenlenen törenle verildi.

1.Galatasaray
2.İstanbul Sinop spor
3. İkitellispor
4. İstanbul Trabzon spor
En Centilmen Takım Cennet Barbaros spor
En İyi Oyuncu Berivan İçen- Cennet Barbaros spor
En İyi Kaleci Emir Bayramcan-Galatasaray
Profesyonel takım olarak Turnuvaya katılarak renk katan Galatasaray ve İstanbulspor'a teşekkür plaketi verildi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

KELMENT dedi ki...

Şenlik havasında bir final oldu.
7 den 70 e herkesle doldu tribünler.
Pazar gününü aileler iç içe beraber geçirdikleri bir gün oldu.
Küçükçekmece kulüpler birliği futbol içerisinde böyle güzelliklerinde olduğunu ve yer alması gerekenin bu tablo olduğunu hatırlatmış oldu.

cemal.kenar dedi ki...

çok güzel bir futbol turnuvası olduğu kadar çok güzel bir çocuk şenliği oldu aynı zamanda..herkes mutluydu..katkısı olanlara teşekkürler..Galatasaray takımını ve yöneticilerini kutluyorum..

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.