Pazar, Ekim 21, 2012

Yâr bana bir galibiyet 'Medet'

FERAHEVLERSPOR: 1   PAZARİÇİ KÖPRÜLÜSPOR: 2
İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Ferahevlerspor, aynı puana sahip Pazariçi Köprülüspor'u konuk etti. Konuk Gaziosmanpaşa temsilcisi ilk yarıda Medet'in kaydettiği iki gol ile sahadan 3 puanla ayrılırken, bir de penaltı atışından yararlanamadı.


Ligde henüz puan kaybı yaşamayan Nişantaşıspor'un ardından aynı puan ile 2 ve 3. sırayı paylaşan iki ekibin Çayırbaşı Stadı'ndaki mücadelesinde gülen 2-1'lik skorla Pazariçi Köprülüspor oldu.

Karşılaşmanın genelinde üstünlüğünü rakibine kabul ettiren konuk Gaziosmanpaşa temsilcisi 10 dakika dolmadan Medet'in frikikten attığı gol ile öne geçti. Kırmızı Beyazlılar iyi oyunun erken gelen golle süslerken, 27'de ev sahibi Ferahevlerspor savunması arkasına atılan topta kaleci Murat hatalı bir çıkış yaptı ve ilk golün sahibi Medet'e sadece topa dokunmak kaldı. 

Rakibinin yoğun baskısı ile gelen gollere engel olamayan ev sahibi Sarıyer temsilcisi, 36'da ümitlendi. Kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan serbest atış kazanan Yeşil Beyazlılar'da topun başına geçen Oğuz, güzel bir vuruş ile farkı bire indirdi. Bu aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu. 

Penaltıda 'Murat'ına eremedi
Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun hakimi konuk Pazariçi Köprülüspor'du. Kırmızı Beyazlılar gol için rakip kaleye yüklendiği dakikalarda penaltı atışı kazandı. 63'te kazanılan penaltıda topun başına geçen Medet'in vuruşunda kaleci Murat mükemmel bir refleksle topu kornere gönderdi. Penaltı atışının üzerinden çok geçmeden etkili gelen Kırmızı Beyazlılarda kale sahası içinde Medet, penaltıdan daha net pozisyonda topu filelere gönderemeyerek takımını rahatlatma şansını kaçırdı. 

Karşılaşmayı 2-1 kazanan Pazariçi Köprülüspor 16 puana yükselirken, üst üste 2. yenilgisini alan Ferahevlerspor 13 puanda kaldı.

HABER: GÖKHAN TANER

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ne topçusun be medet

alper dedi ki...

başarılarının devamını dilerim medet abicim

Adsız dedi ki...

Fernandes misin be medetim...

Adsız dedi ki...

nasıl olcak medet skor yükünü tek başına çekiyorsun....

İshaklıspor için kritik 180 dakika

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grup'un Lideri Beykoz İshaklıspor'da Şampiyonluk için 180 dakikalık bir mücadele kaldı.