Pazar, Ekim 14, 2012

Valide Tayfun'dan yarım düzinelik galibiyet

 FERAHSPOR  : 1  VALİDE TAYFUNSPOR  : 6

Valide Tayfunspor 1.Amatör Lig 14.Grup'ta ilk galibiyetini mükemmel bir skor ile Ferah önünde alırken, düşme hattının da üzerine tırmandı.
İlk yarısı da 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile biten karşılaşmada Valide Tayfun'un gollerini İsmet (2), Cihan (2), Onur ve Yusuf kaydettiler. Konuk ekipte Cihan ve İsmet golleri ile, orta sahada Enis Can ise asistleri ile yıldızlaştı. Maç 2-0 Valide Tayfun galibiyeti ile sürerken Ferah Ayhan'ın golü ile umutlandıysa da, ardı ardına gelen mavi beyaz gollere engel olamadılar.

Valide Tayfun üç maçlık yenilgi serisinin ardından, bu sezon ilk kez kazanarak dört puan ile düşme hattının üzerine çıktı. Üsküdar ekibi yedinci haftada Kartalgücü'nü konuk edecek. Üç maçtır kaybeden Ferah ise altı puan ile altıncı sırada. Bir maç fazlası ile düşme hattının sadece iki puan üzerinde yer alan yeşil beyazlılar ise Tokatköy deplasmanında altı puanlık bir maça çıkacaklar.


STAD : Dudullu
FERAHSPOR : Ali, Burak, Abdülvahap, Mustafa, Mehmet, Ahmet, Ersin, Tayfun, Ali Alkan, Gökhan, Ayhan (Ömer, Murat Nozoğlu, Onur, Emre, Osman, Doğukan, Özer, Enes)
TEKNİK SORUMLU : Hasan Kuşçu
VALİDE TAYFUNSPOR : Furkan, Yunus Emre, Hüseyin, Cemil, Murat, Berkay, Onur, Eniscan, İsmet, Ünsal, Cihan (İbrahim, Tugay, Abdullah, Sercan, Kubilay, Yusuf, Mehmet)
TEKNİK SORUMLU : Hüsamettin Gökçen

HABER - FOTOĞRAF : Erdem G

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 3 Mayıs 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...