Salı, Eylül 18, 2012

Suat Üzümcü’den, Karayolları Yeni Öz Kartal’a teşekkür!

İstanbul 1. Amatör Lig, 9 grup maçında deplasmanda Karayolları Yeni Öz Kartal’ı 3-0’lık skorla mağlup ederek Lige 3 puan ile başlayan Beşiktaş temsilcisi Boğaziçispor’un Yönetim Kurulu üyesi Suat Üzümcü, rakibine ve kendilerini alkışlayan rakibinin taraftarına teşekkür etti.

 
Boğaziçispor’un Yönetim Kurulu Üyeliğinin dışında İstanbul Futbol İl Temsilciği U17 Tertip Komitesi Üyesi olarak da görev yapan Üzümcü yaptığı açıklamada, “Ligin ilk maçında Karayolları Yeni Öz Kartal deplasmanda karşılaştık. Maçın başlangıcında bizi en iyi şekilde karşılayan ve ellerinden gelen tüm misafirperverliği sergileyen ve ayrıca çok iyi bir ev sahipliği sergileyen Sayın Başkan Enver Anık ve Yönetim Kurulu ile maç sonunda bizi tebrik eden Teknik Direktörleri Mahmut Göker başta olmak üzere, takımımı tribüne çağırarak alkışlayan tüm Karayolları Yeni Öz Kartal taraftarına teşekkür ediyoruz” dedi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

THY Murat Büyüköner'le devam

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Türk Hava Yolları (THY) yeni sezon için teknik direktör Murat Büyüköner ile yeniden anlaştı.