Pazartesi, Kasım 28, 2011

Zara Ekinli içeride kazanmaya alıştı



ZARA EKİNLİSPOR : 3  BATI TRAKYASPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Ligi 4.grup karşılaşmasında, geçen haftadan yaralı Zara Ekinli ve geçen haftadan güzel bir galibiyet sahibi Batı Trakya  kozlarını paylaştı. Herşeyin güzel olduğu bu maçı ev sahibi Yeşil Beyazlı ekip 3-0 gibi net bir skor ile kazandı.
3 gol ile alınan 3 puanda ev sahibi takımdan Erkan ve Ramazan ön plana çıkan isimler oldu. Yenilmesine rağmen güzel futbol sergileyen konuk ekipten de Hakan ve Okan göze çarpan futbol sergilediler ancak gol atmaya yetmedi. Her iki takımında sahada olan ciddiyeti ve kazanma hırsı görülmeye değerdi.

Saha içi kadar saha dışında olan taraftar ve yöneticilerinde davranışları görülmeye değerdi. Herkesin tek amacı futbol oynamak , futbol seyretmek ve dostluğu ön planda tutmaktı. Maç sonundada bunda başarılı olmuşlardı. Ne varki bir takım sevinecek diğeri üzülecekti skora ama kalıcı olan dostluk olacaktı.

Hakem triosu çok uyumlu bir şekilde ve oyuncular ile hep iyi diyalog içerisinde olunca sahada zor anlar olmadı. Sadece istem dışı da olsa Zara Ekinli oyuncusu Özden'in el ile oynaması sonrasında ikinci sarı karta gerek duyup oyuncuyu saha dışına göndermek zorunda kaldı hakem. Bu pozisyon sonrası Özden kendine kızdı ve "Ne yapacağım ben bu kollarımı yaa , bir gün kesip atacağım" diye kendi kendine serzenişte bulundu. Maç bitiminde her iki takım oyuncuları, yöneticileri ve az sayıdada olsa taraftarları birbirlerine başarı dileyerek sahadan ayrıldılar. Müsabakayı FİFA eski Hakemi ve MHK eski Başkanvekili Muhittin Boşat'ta izledi.
Hakemler: Emre Malok, Şenel İlter, Şeref Şeker
Zara Ekinli: Avdil, Osman, Doğan, Kamil, Ramazan, Uğur, Olcay, Erkan, Ahmet, Meşgul, Rüşan
Batı Trakya Türklerispor: İbrahim, Özden, Semih, Furkan, Erdem, Cemil, Furkan, Can, Sefa, Hakan, Okan
Goller: Ramazan, Rüşan ve Meşgul 

Yardımlarından dolayı Saha Komiserimiz İlyas Karaca'ya teşekkürlerimizi sunarız.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.