Salı, Kasım 29, 2011

Yalovaspor’da Ahmet Silahtaroğlu dönemi başladı


Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren Yalovaspor, ligin 8. haftasında deplasmanda Kütahyaspor’a 3-1 yenilerek bozguna uğramış, Yeşil Kırmızılı ekibin tecrübeli teknik patron Faruk Yiğit maç sonrasında yönetime istifasını sunmuştu. Bu gelişmelerden sonra Yalovaspor’un yeni Teknik Direktörü, dün Armutlu Belediyespor'dan ayrılan Ahmet Silahtaroğlu oldu.


Yalovaspor Yönetim Kurulu tarafından Yiğit’in istifası kabul edilirken boşalan teknik direktörlük görevine Armutlu Belediyespor’dan istifa eden Ahmet Silahtaroğlu getirildi. Bölgesel Amatör Lig 8. grupta düşme potasında bulunan Yalovaspor, Faruk Yiğit döneminde sadece Simav Gençyurdu’nu mağlup ederken, 3 beraberlik ve 4’ te mağlubiyet almıştı.

Fatih Demirhan: Yeni bir sayfa açmaya karar verdik
Yalovaspor Tesislerinde Yalovaspor yönetimi ile görüşen Ahmet Silahtaroğlu anlaşma sağlayarak Yeşil Kırmızılı ekibin yeni teknik patronu oldu. Yalovaspor’un çiçeği burnunda teknik patronu Ahmet Silahtaroğlu’nun yardımcılığını ise Armutlu Belediyespor’da da görev arkadaşı olan Ferit Özinan yapacak. Yaşanan gelişmeler hakkında açıklamada bulunan Yalovaspor Basın Sözcüsü Fatih Demirhan, “Hafta sonunda deplasmanda oynadığımız Kütahyaspor maçında şanssız bir mağlubiyet aldık. Bunun sonucunda teknik direktörümüz Faruk Yiğit istifasını bizlere sundu. Biz de Yönetim Kurulumuz ile görüşerek istifasını kabul ettik. Faruk hocamız takımımızın iyi gününde kötü gününde yanında oldu. Başarı sağlamak için var gücüyle çalıştı. Kendisine kulübümüze verdiği desteklerden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni yönetim kurulu olarak Kütahyaspor maçından sonra yeni bir sayfa açmaya karar verdik. Bu sayfayı açarken de teknik direktörlüğe Ahmet Silahtaroğlu’nu getirerek yaptık. Ahmet hoca gruptaki takımları bilen iyi tanıyan bir hoca olmasıyla önceliğimiz oldu ve kendisiyle kısa bir görüşmenin ardından anlaştık. Ligin 9. Haftasında oynayacağımız İznikspor ile Lige yeni bir başlangıç yapacağız. Ahmet hocamız ile başarıdan başarıya koşmak istiyoruz” dedi.

Yalovaspor her şeyden önce gelir
Yalovaspor’un her şeyden önce geldiğine dikkat çeken Yalovaspor’un çiçeği burnunda teknik patronu Ahmet Silahtaroğlu, “Armutlu’da futbolcularla yaşanan sıkıntılar vardı. Bunu yönetimle görüştük sonrasında ise istifamızı verdik. Şimdi ise buradayız. Kulübümüzün başkanı bizi aradı ve bu göreve bizi layık gördüğünü söyledi. Biz de görevi kabul ettik. Yalovaspor her şeyden önce gelir. Daha öncede burada görev yaptık şimdi de yapacağız. Bundan gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.


Kaynak: http://www.gemlikgazetesi.net

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...