Pazartesi, Kasım 28, 2011

Şirinevler'e zirve yolunda darbe


ŞEHZADEBAŞISPOR:1 ŞİRİNEVLERSPOR:1

İstanbul 1.Amatör Ligi 13.Grup 10.hafta karşılaşması Güngören Stadı'nda, Şehzadebaşıspor ile grubun güçlü takımlarından olan Şirinevlerspor ile 1-1 berabere kaldılar.
Mücadelenin başında etkili olan taraf Şirinevlerspor oldu.6.dakikada Onur sol köşeden oldukça sert bir şut gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu karşılaşmada 100 kadar Şehzadebaşıspor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı. 45.dakikada İsa kaleci Akif ile karşı karşıya kaldı ve düzgün vuruşla skorda eşitliği sağladı.1-1

İkinci yarıda Şehzadebaşıspor’da Sezer rakip kalede oldukça etkili oldu fakat kaleci Akif bir türlü gol izini vermedi. 60.dakikada kaleci Akif ile karşı karşıya kalan Sezer’in şutunda Akif topa kornere çeldi. 70.dakikada ise kazanılan köşe vuruşu ardından Sezer’in şutunda bu sefer direk gole izin vermedi. Karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Şehzadebaşı punını 11’e yükseltirken 7.sıradaki yerini korudu. Şirinevler ise 18 puan ile 2.sırada kaldı.

Stat: Güngören
Hakemler: Sedat Nacar, Semih Koca, Çağlar Usta
Şehzadebaşı: Şahin *** Mesut *** Ali *** Yasin *** Furkan *** Yusuf *** Levent ***(Halil * )  Hayri *** Sezer ***** (Gökhan*) Uğur **** İsa **** (Gökhan*)
Şirinevler: Akif *** Fetullah *** Arif ** (Adil * ) Sinan *** Sinan Bayrak *** Cemal *** Vedat *** (Cengiz * ) Can *** (Adem * ) Onur **** Ahmet ** Gürkan **
Goller: İsa (45) / Onur (6)
Not: Karşılaşmanın Saha Komiseri Sayın Ömer Çaylı yardımlarından dolayı dolayı teşekkür ediyorum.

HABER-FOTOĞRAF: ALPER KADEROĞLU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...