Pazartesi, Kasım 21, 2011

Silivri Ortaköy’den Kavacık’a hayat öpücüğü!

SİLİVRİ ORTAKÖYSPOR :0 KAVACIKSPOR :3

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden iki takımın mücadelesinde konuk ekip Kavacıkspor üç puanı üç golle buldu.
Ligin dibine demir atan iki takımın düşme potasından kurtulma maçında ev sahibi Silivri Ortaköyspor en yakın rakibi karşısında vasat bir oyun ile adeta rakibini kurtardı. Ortaköy Stadı’nda oynanan müsabakaya konuk ekip Kavacık oldukça hızlı başladı. Özellikle sağ kanatta etkili bir oyun kuran Beykoz temsilcisi bu bölgeden geliştirdiği ataklarla Ortaköy kalesine zor anlar yaşattı. Maçta 7. dakikada Kavacık, Ortaköy ceza alanının sol çaprazından frikik kazandı. Kazanılan bu atışı Onur barajın sol tarafından ağlara yolladı 0-1.


22. dakikada Çağrı sol çaprazdan Silivri Ortaköy ceza alanına kadar indi, burada defans oyuncusunu da çalımlayan Çağrı sıfıra kadar indi, kalecinin kapattığı köşeden topa sert vurdu ve takımını rahatlatan golünü attı: 0-2. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla bitti.

Penaltı ve kırmızı kart
İkinci yarıya da hızlı başlayan ekip konuk ekip Kavacıkspor oldu. Maçın 75.dakikasında Silivri Ortaköy ceza alanına giren Gürkan Ortaköy defans oyuncusu Aydın tarafından düşürülünce maçın orta hakemi penaltı atışına hükmetti. Aydın son adam konumunda olmasından dolayı kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kazanılan penaltı atışını ise Onur gole çevirdi: 0-3. Müsabaka atılan bu üç golle biterken Silivri Ortaköyspor’un da alt sıralardan kurtulma çabaları bir başka maça kaldı.


Stat: Silivri Ortaköy
Hakemler: Serdar Akkoçoğlu, Güray Çobanoğlu, Selim Şenöz
Silivri Ortaköyspor: Erdem 3, Murat 3, Sercan 3, Aydın 3, İsmail 3, Sezer 3, Kazım 3, Ömer 3, Ömer Karadağ 3, Serkan 3, Uğur 3
Kavacıkspor: Aykut 6, Furkan 6, Umut 6, Oğuz 7, Alpaslan 6, Murat 7, Çağrı 8, Raşit 7, Ulaş 7, Onur 7, Gürkan 6
Goller: Onur (7 ve 76), Çağrı (22)
Kırmızı kart: 75’ Aydın (Ortaköy)

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.