Pazar, Kasım 27, 2011

Sefaköy Kartal evinde kayıp

SEFAKÖY KARTASPOR:1 ÇAĞLAYAN GENÇLERBİRLİĞİ:1
İstanbul 1. Amatör Lig 13. Grup'ta şampiyonluk yarışı veren Sefaköy Kartalspor kendi sahasında Çağlayan Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak dördüncü sırada kaldı.

Ligin 10.Haftasında Sefaköy Kartal sahasında Sefaköy Kartalspor ile Çağlayan Gençlerbirliği takımları karşı karşıya geldiler.Sefaköy Kartalspor için büyük önem taşıyan bu karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibine göre üstün futbol sergileyen Çağlayan Gençlerbirliği daha atak ve gol pozisyonlarına giren taraf olurken özelikle Ergin ve Mehmet’le gol kaçırma yarışına girdiler.


35.Dakikada Sefaköy Kartalspor ani bir atak geliştirdi.Sol taraftan ortalan topa ceza alanı içinde topu çok iyi takip eden Sefaköy Kartalspor'lu Murat topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçiren gollü attı.İlk yarıyı ev sahibi önde
1-0 kapadı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Çağlayan Gençlerbirliği takım,santra ile birlikte Ergin'in aldığı uzun topla hızla rakip ceza alanına iner inmez kalecinin sert müdahalesinde yerde kalınca karşılamanın orta Hakemi Mesut Yüksel 48.dakikada penaltı notasını gösterdi.Topun başına geçen Mehmet topu ağlara yollayarak skora eşitlik getirdi.1-1.


Müsabakanın ilerleyen süresinde her iki takımda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.Sefaköy Kartal kendi sahasında aldığı beraberlik sonunda puannını 18 çıkartırken,liderlede puan farkı üçe  çıkmış oldu.Çağlayan Gençlerbirliği  deplasmanda aldığı bir puanla puannını 14 yükseltirken,orta sıralarda yerini almış oldu.


Stad: Sefaköy Kartal
Hakemler:Mesut Yüksel,İbrahim Yarık,Volkan Özcan
Sefaköy Kartal:Mustafa**Umut**Gökhan*(Bayram*)Cem**Haluk**
(Aytaç***)Enis**Murat***Ömer**Tolga**(Übeyit**)Emre*Akif***
Çağlayan G.Birliği:Mehmet***Emre**Sefer**(Turhan**)B.Ömer**K.Ömer**Onur**Eren**(Bura*)Adem**Ergün**Mehmet**
(Burak**)Barış**
Goller :35.dk Murat,48.dk Mehmet pen.


HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.