Pazartesi, Kasım 28, 2011

Rumeli Kavağı'ndan mutlusu yok


RUMELİ İDMAN YURDU: 1 RUMELİ KAVAĞISPOR: 6
İstanbul 1. Amatör Lig 11. Grup’ta yenilgisiz lider Rumeli Kavağıspor, deplasmanda Rumeli İdman Yurdu’nu 6-1 yenerken, takipçisi Zeytinburnu Hürriyetspor’un haftayı puan kaybıyla kapatmasından sonra çifte mutluluk yaşadı.


Rumeli Kavağı farkı çabuk açtı 
Mahmutbey Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk bölümünde Rumeli Kavağıspor çok rahat bir futbol sergiledi. Savunmada çok aksayan ev sahibi ekip karşısında Sarıyer temsilcisi ileri uç elemanlarının bitirici vuruşlarıyla farkı çok çabuk açtı. Adam paylaşımında sıkıntı yaşayan Rumeli İdman Yurdu savunmasının çok boş bıraktığı Kırmızı-Beyazlılar güzel vuruşlarla üst üste goller buldular ve devre 4-0 sona erdi.

İkinci yarıda roller değişti 
Maçın ikinci yarısında Rumeli İdman Yurdu çok üstün bir oyun sergiledi. Skorun da verdiği rahatlıkla Rumeli Kavağı oyunun genelini sahasında kabul ederken Bağcılar temsilcisi üst üste pozisyonlara girdi yine de golü bulan Rumeli Kavağı oldu. Ev sahibi takım Murat Suntay’ın şık aşırtma vuruşuyla tek golünü kaydederken günün yıldızı Serkan Çolak son sözü söyledi.

Rumeli İdman Yurdu ikinci yarıdaki futboluyla ligin geri kalanı için umut verdi. Rumeli Kavağı ise farklı galibiyetle rakiplerine gözdağı verdi.

STAT: Mahmutbey
HAKEMLER: Adem Koç, Okan Akın, Hakan Esinbay
RUMELİ İDMAN YURDU: Serhat, Murat Geçer (Agit 48), Muhammet, Ömer (Doğan 28), Enes, Danyel, Ozan, Murat Suntay, Samet, Rıdvan, Abdulsamet
TEKNİK DİREKTÖR: Resul Geçer
RUMELİ KAVAĞISPOR: Hasan, Şükrü (Nurettin 46), Fevzi, Adem, Maksut (Orçun 72), Cengiz, Serkan Yılmaz, Serdar, Serkan Çolak, Sercan (Yaşar 76), Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Naim Ulusoy
GOLLER: Murat Suntay (63) / Sercan (7, 23), Serkan Çolak (21, 44, 79), Serkan Yılmaz (61)




HABER-FOTOĞRAF: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.