Pazartesi, Kasım 28, 2011

Muratpaşaspor bir engeli daha aştı

MURATPAŞASPOR: 4  EMLAKBANKSPOR: 1
1.Amatör Lig 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bayrampaşa temsilcisi Muratpaşaspor, kendi sahasında ağırladığı Emlakbankspor’u 4-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

 
Ev sahibi Muratpaşaspor şampiyonluk yolunda yara almamak için maça kontrollü başladı. Rahat bir oyun sergileyen Muratpaşaspor 25.dakikada Sercan’ın kafa golüyle 1-0 öne gecti. Ataklarını golden sonra sıklaştıran Muratpaşaspor 33. dakikada Sercan’la 2.golü buldu 2-0 ilk yarı bu skorla bitti. İkinci yarı Muratpaşaspor’un hatasını affetmeyen Emlakbankspor'da golcü oyuncu Zafer durumu 2-1’e getirdi. 


Bu dakikadan sonra Muratpaşaspor orta sahada ağırlığını koyarak tehlikeli ataklar geliştirdi. Bunun sonucunda orta sahada 6 numara semih ve 10 numaralı Murat’ın ikili paslaşmalarından sonra Kemal’e atılan ara topunu genç Kemal bekletmeden şutunu atarak skoru 3-1’e getirdi. Golden 10 dakika sonra 78. dakikada sol taraftan gelişen atakta topu önünde bulan Kemal orta sahadan ön direğe koşu yapan 6 numaralı Semih’e gönderdiği pası Semih düzgün bir vuruşla skoru 4-1 taşıdı. Son dakikalarda Mehmet'le gol bulan Emlakbank durumu 4-2’ye getirse de mağlup olmaktan kurtulamadı.


Emlakbankspor öfkeli
Karşılaşma sonrası Emlakbankspor'da karşılaşmanın hakemlerine büyük tepki vardı. Bakırköy temsilcisi özellikle ilk iki golde yardımcı hakemin hata yaptığını dile getirdiler.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

Fişekspor dev maç öncesi moral buldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta iki iddialı ekibin maçında Fişekspor deplasmanda Kemerburgazspor'u 3-2 mağlup etti.