Salı, Kasım 29, 2011

Kuştepespor ikinci yarıda sonuca gitti

KUŞTEPESPOR  : 5  SULTANGAZİSPOR  :2 (U17)
İstanbul U17 Ligi, 8. Grup’ta Kuştepespor, Nurtepe Stadı’nda konuk ettiği Sultangazispor’u ikinci yarıdaki etkili oyunu 5-2 mağlup etti. Kırmızı Siyahlılarda Furkan Karakuş attığı 2 gol ile galibiyette önemli rol oynadı.
Karşılaşmaya iki takımda hızlı başladı, ilk dakikalarda karşılıklı atılan goller vardı. 11’de Furkan Durmuş’un yaklaşık 30 metreden attığı güzel gol ile öne geçen Kuştepespor’a yanıt, 16’da Sultangazi temsilcisinde savunmanın arkasına sarkan Barış’tan geldi. İki dakika sonra bu kez Ahmet’in ceza sahası dışından attığı gol ile Şişli temsilcisi yeniden öne geçti.

İlk yarının bu skorla biteceği beklenirken, konuk Kırmızı Mavililerde Harun’un frikikten attığı tarafların soyunma odasına 2-2 eşitlikle gitmesini sağladı.


İlk yarıda dağınık bir görüntü sergileyen Kuştepespor, ikinci yarıya daha etkili başladı. Bu bölümde pozisyon üretmekte zorlanmayan Kırmızı Beyazlılar, Furkan Karakuş’un penaltı golü ile üstünlüğü yeniden ele geçirdi. 80’de bu kez sahneye günün etkili isimlerinden  Serkan çıktı ve Yusuf’un güzel pasını golle sonuçlandırdı. 4-2

Sultangazispor  10 kişi
Golün ardından pozisyonun ofsayt olduğu gerekçesiyle hakeme yoğun bir şekilde itirazlarını sürdüren Sultangazispor’da Cemal, direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Penaltı pozisyonu ve sonrasına da itirazlarını devam ettiren Kırmızı Mavililerin Teknik Direktörü Yılmaz Güngör, hakem tarafından oyun alanı dışına gönderildi.


Karşılaşmanın son bölümünde üst üste net fırsatlar yakalayan Şişli temsilcisinde Furkan Karakuş gol perdesini kapatan isim oldu. 5-2. Bu galibiyet ile ilk karşılaşmada yenildiği rakibinden rövanşı alan Kuştepespor  puanını 24’e çıkardı ve rakibiyle arasındaki puan farkını bire düşürdü. Zirve yolunda ağır bir yenilgi alan Sultangazispor ise lider Beşyüzevlerspor’un 8 puan gerisinde, 25 puanda kaldı.

STAT: Nurtepe
KUŞTEPESPOR: Enes, Umut, Doğukan, Yusuf, Sercan, Uğur, Serkan, Furkan Durmuş, Furkan Karakuş, Ahmet, Kadir
TEKNİK DİREKTÖR: Oktay Ocak
SULTANGAZİSPOR: Sinan, Yunus, Kaan, Cemal, İbrahim, Kürşat, Hamza, Emircan, Barış, Harun, Serkan
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Güngör
GOLLER: Furkan Durmuş (11), Ahmet (18), Furkan Karakuş (62 pen ve 90+1), Serkan (80) (Kuştepespor)  /  Barış (16), Harun (45+2) (Sultangazispor)
KIRMIZI KART: Cemal (80) (Sultangazispor)


HABER-FOTOĞRAF:  GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.