Salı, Kasım 29, 2011

Kurtuluşspor sonradan açıldı

KURTULUŞSPOR :3 ORHANELİSPOR :1
Bursa Süper Amatör B Grubunda son haftaların flaş takımı Kurtuluşspor, sahasında konuk ettiği Orhanelispor’u 3-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Mücadeleye iyi başlayan Kurtuluşspor, ilk dakikalarda rakibini adeta kendi sahasına hapsederken, Çetin’in bir şutu üst direkten döndü. 10.dakikada ani gelişen Orhanelispor atağında Yusuf’un milimetrik ortası ve Cumali’nin kafa vuruşu ile konuk ekip 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kaleye yüklenen Kurtuluşspor Çetin, Muhammet ve Can Polat ile fırsatları değerlendiremeyince ilk yarı Orhanelispor’un 1-0 üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıya oldukla istekli başlayan Kurtuluşspor, 52.dakikada Can Polat’ın mükemmel, bitirici vuruşu ile beraberliği yakaladı. Ataklarının daha da artıran Sarı-Kırmızılı ekip, 63.dakikada kaleci Engin’in büyük hatasını iyi değerlendiren Muhammet takımını 2-1 öne geçirdi. Orhanelispor’un direncinin kırıldığı 73.dakikada sahanın yıldızı Can Polat bireysel hareketler sonucu şık bir vuruş ile kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Kalan dakikalarda Orhanelispor’un skoru değiştirme çabaları sonuç vermeyince Kurtuluşspor sahadan 3-1 galip ayrılmayı bildi. Sarı-Kırmızılılar bu galibiyetle zirveye biraz daha yaklaşırken, rakibi Orhanelispor ise köü gidişini sürdürdü.

STAT: Kurtuluş
HAKEMLER: Utku Tunavelioğlu, Hüseyin Sönmez Kumral, Volkan Yıldıram
KURTULUŞSPOR: Samet (5), Serkan (8) (Dk.86 Fettah), Fatih (6), Yusuf (6), Muhsin (7), Önder (6), Çetin (8), Mustafa (6),Can Polat (9), Tanju (4) (Dk.26 Rahmi 7), Muhammet (8)
ORHANELİSPOR: Engin(3), İsmail Doğan (4), Zaim (5), Ruhi (5), Veysel (6), H.İbrahim (5) (Dk.90 Hacı), Yusuf (4), Semih (4), Cumali (6), Ömer (3) (Dk.85 Bayram), İsmail Yılmaz (3) (Dk.83Cemil)
GOLLER: Dk.52-76 Can Polat, Dk.63 Muhammet (Kurtuluş), Dk.10 Cumali(Orhanelispor)


Kaynak: http://www.gemlikgazetesi.net
 
 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...