Pazartesi, Kasım 28, 2011

Küçükpazar zirve aşkına

FATİH YAYLASPOR: 0 KÜÇÜKPAZAR: 2

İstanbul 1.Amatör Lig 5.grupta yer alan iki Fatih temsilcisi Fatih Yaylaspor ile Küçükpazarspor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleyi Küçükpazarspor 2-0 kazanarak zirve yarışını sürdürdü. Fatih Yaylaspor'da Erdem, Mehmet ve Murat cezalı olduklarından dolayı takımdaki yerlerini alamadılar.

Mücadelenin genelinde üstün oynayan Küçükpazarspor ilk yarının 22.dakikasında Ümit'in kafa golü ile devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da kontrollü oyununu sürdüren Küçükpazarspor tecrübeli golcüsü Saruhan'ın 82. dakikada attığı gol ile skoru 2-0'a taşıdı.




Küçükpazar 9 kişi tamamladı müsabakayı,
Mücadelenin son dakikasında Küçükpazarspor'da Cihan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Uzatma dakikalarında Küçükpazarspor ceza sahası önünde Fatih Yaylaspor'dan Mehmet Avcı yerde kaldı. Maçın hakemi Serdar Akkoçoğlu yardımcı hakemi Ömer Faruk Hallaç'ın uyarısı ile Küçükpazarspor'dan Ömer'e direk kırmızı kartını çıkardı. Bu karttan sonra Küçükpazarspor teknik heyeti, taraftarları ve oyuncuları pozisyonun içinde Ömer'in olmadığı yönünde yoğun itirazda bulundular. Ancak maçın hakemi yardımcısının yanına tekrar giderek pozisyonu görüştü. Sonrasında Ömer'i oyun dışında bıraktı.

Maç sonunda gerginlik yaşandı;
Maç bu skorla sona ererken, maç sonunda tribünde ve sahadaki oyuncular arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Araya giren yöneticiler sayesinde olay büyümeden önlendi.


Bu skorla Küçükpazarspor puanını 25'e yükselterek zirve yarışından kopmadı. Fatih Yaylaspor ise aldığı mağlubiyet ile 18 puanda kaldı.


HABER VE FOTO: ERDEM SAĞOLAN

1 yorum:

nezir dedi ki...

geçen haftaki maç sonuçları ve puan durumu yayınlanmamış 1.amatör 5.gurub

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.