Pazar, Kasım 27, 2011

İdealtepe 1 puana razı oldu

KUŞTEPESPOR :3 İDEALTEPESPOR :3
İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup 11. hafta mücadelesinde Kuştepespor, grup lideri İdealtepespor'u, Nurtepe Stadı'nda konuk etti. Mücadele karşılıklı gollerle 3-3 sonuçlanırken, stadı dolduran yaklaşık 200 kişi gole doydu. Birbirinden güzel 6 golün atıldığı mücadelede galibiyet her iki ekibe de gitti geldi.
3-1'lik üstünlüğü yakalayan İdealtepe net 2 pozisyonu değerlendiremedi ve kalesinde golleri gördü. 3-3'ten sonra ise Kuştepe mutlak 2 gol pozisyonundan yararlanamadı ve iki ekip de 1 puana razı oldu. İdealtepe bu beraberlikle puanını 26'ya çıkardı ve grupta liderliğini devam ettirdi. Kuştepe ise aldığı bir puanla 16 puana ulaştı ve 6. sırada yer aldı.


Karşılaşmadan dakikalar
5.dakika: Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Kuştepe'den geldi. Sağ taraftan Fatih'in kullandığı korner atışında Sait iyi yükseldi. Sait'in kafa vuruşunda İdealtepe kalecisi kerim son anda topu çelerek gole engel oldu.
12.dakika: İbrahim'in yaklaşık 25 metreden vuruşunda top az farkla auta çıktı.
15.dakika: Oyuna hızlı başlayan Kuştepe golü buldu. Sol taraftan Alpaslan'ın ara pasında top Tolga'nın önünde kaldı. Tolga topun gelişine çok sert vurdu ve Kuştepe 1-0 öne geçti.
22.dakika: Kuştepe tribünleri karşılaşmanın orta hakemi Erdoğan Özkan' a tepki göstermeye başladı. Tribünlerde tansiyon yükselmeye başladı.
27.dakika: Oyuna 2 dakika önce giren Berke Kaan sağ taraftan ortaladı, Engin mükemmel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 1-1

35.dakikan sonra İdealtepe galibiyet golü için Kuştepe kalesine yüklenmeye başladı.
39. dakika: İdealtepe defansında Tahir kendi yarı sahasından topu uzaklaştırdı. Top Aydın' ın önünde kaldı. Aydın'ın güzel vuruşunda top 2. kez Kuştepe fileleri ile buluştu: 1-2
Son dakikalara kadar centilmence geçen mücadelede tansiyon yükselmeye başladı. Kuştepe tribünleri hakemlere büyük tepki göstermeye başladı.
İlk yarı sonucu : Kuştepe : 1 İdealtepe : 2

İkinci yarı
55.dakika: İkinci golün mimarı Aydın topu kendi sahasının ortasından aldı. Önündeki boş alanı değerlendirerek topla birlikte ilerledi. Kuştepe ceza sahasına girer girmez topu ortaya çıkardı. Ersin'in dokunuşu ile top filelerle buluştu: 1-3
60.dakika: İdealtepeli Önder ile Kuştepe oyuncusu Cem arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmaya katılan diğer oyuncular ile Kuştepe yedek kulübesi tansiyonun yükselmesine neden oldu. Oyun yaklaşık 5 dakika durdu.
63.dakika: Kuştepe farkı bire indirmek için ataklarını sıklaştırdı. Bu dakikada Kuştepe'de Orçun sol tarafta 2 rakibine saf dışı bıraktıktan sonra çok sert vurdu. Top direk dibinden auta çıktı.

75.dakika: Kuştepe atağında sağ tarafta Alpaslan'ın mükemmel pasında top Tolga'nın önünde kaldı. Tolga'nın şık vuruşunda top filelerle buluştu ve aradaki fark 1'e indi. 2-3.
83.dakika: Oyuna 82. dakikada giren Uğur yaklaşık 25 metreden mükemmel bir gol attı. Topu önüne alan Ömer 2 rakibinden sıyrıldı ve mükemmel vurdu. Ömer'in topla ilk buluşmasında top filelerle buluştu: 3-3
86.dakika: Kuştepe galibiyet için iyice yüklenmeye başladı. Fatih, Ömer iş birliği ile hazırlanan pozisyonda top son olarak Orçun' un ayağında kaldı. Orçun'un vuruşunda İdealtepe kalecisi Kerim son anda golü engelledi.
90+2.dakika: İdealtepe kontratak ile gole çok yaklaştı. Önder'in uzun pasında topla buluşan Ersin uzaktan şansını denedi. Top Türker'de kaldı.

Maç Sonu Gerginlik
Karşılaşmanın son dakikalarında başka gol olmadı ve mücadele 3-3'lük skorla sona erdi. Karşılaşma sonrasında Kuştepe Teknik Sorumlusu Hüseyin Hoca, İdealtepe oyuncusu Önder'e maç içindeki davranışları ve kendisine yönelik sözlerinden dolayı tepki gösterdi. Bir süre iki takım oyuncuları arasında da tartışmalar yaşandı. Tribünlerde ise karşılaşmanın hakemlerine büyük tepki vardı. Hakemler sahadan polis koruması ile çıkabildi. Bu tartışmalar içerisinde soyunma odasına gitmeye çalışan İdealtepe kafilesine sahaya giren 3-4 Kuştepe taraftarı saldırmaya çalıştı. Fakat araya giren diğer Kuştepeli taraftarlar olayların büyümesini engelledi.


Stat: Nurtepe Stadı
Hakemler : Erdoğan Özkaya, Ömer Turhan, Serhat Tan
Kuştepespor: Türker, Eren, Esad (Ozan), Sait, Ergün, Cem, Fatih, Alpaslan, Emre (Ömer), Orçun, Durmuş (Uğur)
İdealtepespor : Kerim,Can,Talha,Fatih(Ali Burak),Tahir,
Ersin, Önder, Aydın, Hakan (Berke Kaan), İbrahim, Abdurrahman (Engin)
Sarı Kartlar: Fatih, Cem, Alpaslan,Durmuş (Kuştepe) - Berke Kaan, Engin, Tahir, Ali Burak (İdealtepe)
Goller: Tolga (15 ve 75), Uğur (83) / Engin (27), Aydın (39), Ersin (55)



HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Roy rumuzlu üyemiz, yorumunuzu sildik, kusura bakmayın.

Burak Kurtuluş

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...