Pazartesi, Kasım 28, 2011

Hakem Özer Bektaş ameliyat oldu

İstanbul Bölgesi Ulusal Hakemlerimizden Özer Bektaş, 26 Kasım 2011 Cumartesi sabahı T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde (Samatya) apandist ameliyatı olmuştur.




İki haftadır sakatlık sorunu yaşayan Ulusal Hakemlerimizden Özer Bektaş’ın bu aralar şanssızlık yakasını bırakmıyor. Sakatlığı nedeniyle 15 gündür Profesyonel ve Amatör müsabakalarda görev alamayan Özer Bektaş, Cuma günü mide rahatsızlığı nedeniyle acil olarak kaldırıldığı T.C. Sağlık Bakanlığı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Cumartesi sabahı başarılı bir apandist ameliyatı geçirmiştir.

Pazar günü Hastaneden taburcu edilen başarılı Hakemimiz, yaklaşık 3 haftalık bir süre daha müsabakalarda görev alamayacak olup, evinde istirahat etmektedir. Yerel Futbol Sitesi olarak Hakem kardeşimize Allah’tan şifa diler ve bir an önce sahalarına dönmesini temenni ederiz. 


YEREL FUTBOL SİTESİ

1 yorum:

Ogün KOCA dedi ki...

Özer arkadaşımıza büyük geçmiş olsun , ALLAH tez zamanda eski sağlığına kavuşmasını ve sahalarımıza tekrar dönmesini nasip etsin.

Ogün KOCA

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...