Pazartesi, Kasım 28, 2011

Eksik Çelikspor 3 puana uzandı

ÇELİKSPOR: 1 CANKURTARANSPOR: 0
İstanbul 1. Amatör Lig 7. Grup mücadelesinde; düşme hattında bulunan iki Fatih temsilcisinin maçında Silivrikapı Çelikspor ile Cankurtaranspor Namık Sevik stadı'nda karşılaştı. Mücadeleyi Çelikspor 1-0 kazanarak bu sezon ilk kez galip gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Mücadelenin 43.dakikasında Cankurtaranspor ceza alanında Saruhan'a yapılan faul sonrasında maçın hakemi Serkan Karaca penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Fatih topu ağlara göndererek skoru 1-0'a getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 

Çelikspor maçı 9 kişi tamamladı
İkinci yarıda beraberlik sayısı için ataklarını sıklaştıran Cankurtaranspor aradağı golü bir türlü bulamadı. Çelikspor'da günün başarılı ismi Saruhan rakibi ile tartışınca kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 85.dakikada bu kez Tugay hakemi aldatmaya yönelik hareketten ikinci sarı kartla oyun dışına gönderildi ve Çelikspor 9 kişi kaldı.

Beraberlik sayısı için tüm hatları ile yüklenen Cankurtaranspor uzatma dakikalarında Özcan'ın ayağından golü buldu. Ancak yardımcı hakem pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca zorlu mücadeleyi Çelikspor 1-0 kazanarak puanını 7'ye yükseltti. Cankurtaranspor ise aldığı bu mağlubiyet ile 9 puanda kaldı.

HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.