Pazartesi, Kasım 28, 2011

Çengelköy'e tek gol yetti



ÇENGELKÖYSPOR: 1 DUDULLUSPOR: 0
İstanbul Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Çengelköyspor, Dudulluspor’u Can’ın golüyle 1-0 yendi. Üsküdar ekibi böylece lider Bağlarbaşı’nın ardında takibini sürdürürken Dudulluspor’da düşüş devam etti. 


İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçti. Çengelköyspor’un üstünlük kurma çabalarına karşı Dudulluspor hızlı akınlarla etkili oldu. Çengelköyspor ise kaleci Mustafa’da kalan bir vuruşu dışında kale önünde tehlike yaratamadı. Maç Dudullu lehine gelişirken 43. dakikada orta sahadan Gökhan’ın kullandığı serbest vuruşta, ceza sahasında seken topla buluşan Can düzgün bir vuruşla Çengelköyspor’u 1-0 öne geçirdi. Devre sonundaki Dudullu baskısı tabelaya yansımayınca ilk yarı bu şekilde sonuçlandı.

Bol pozisyonlu bir maç 
Rahatlayan Çengelköyspor ikinci yarıya baskılı başladı. 54. dakikada Baran’ın uzaktan şutunu Mustafa kornere çeldi. Kornerden gelen topa Can çok güzel vurdu, Mustafa sağ alt köşeye giden topu aynı güzellikte kurtardı, Yücel seken topu üstten dışarı attı.

Hemen ardından yine bir Çengelköy kornerinde İshak uygun durumda kafayı dışarı attı. Aynı dakikada Necmi’nin girişiyle sol açığa geçen Dudullu’dan Furkan’ın kavis alan şutunu Çengelköy kalecisi Serkan mükemmel kurtardı.

Karşılıklı pozisyonlar ile izleyenler için maç zevkli bir hal aldı. Dakikalar ilerledikçe Dudullu gol için biraz daha telaşlı oynamaya başladı. Sakin kalmayı başaran Çengelköy tempoyu ayarlayarak üstünlüğünü korumayı bildi.

STAT: Selimiye
HAKEMLER: Dilan Deniz Gökçek, Ufuk Uğurlu, İnanç Ahçıoğlu
ÇENGELKÖYSPOR: Serkan, Rıdvan, Ercan, Cihan, Gökhan, Engin, İshak (Şevket 87), Emre, Baran, Yücel (Burak 90), Can (Oğulcan 85)
TEKNİK DİREKTÖR: İbrahim Karabayraktar
DUDULLUSPOR: Mustafa, Oğuz, Furkan, Şahin, Sefa, Ümmet, Talat, Emin, Ebubekir, Ümit (Janberk 85), Fatih (Necmi 55)
TEKNİK DİREKTÖR: Zafer Altın
GOL: Can (43)
KIRMIZI KART: Ümmet (90) (Dudullu)

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

3 yorum:

amatorgoz dedi ki...

dudulluspor takımını anlamak zor gecen sezon son maçta bal lıgını kacırdılar bu sezon suanda kume dusme potasında yer alıyorlar bunun nedeni ne olabilir diye bıraz sordum sorusturdum aldıgım bılgılere göre geçen sezon basarılı olan takımı baska bır antrenör kurmus sezon devam ederken şimdi mevcut olan hocası takımın basına gelmıs yanı bır nevi isın kaymagını yemıs ıkıncısı gecen sezonun basarılı sporcuların bır coğu baska kuluplere gıtmış benım aldıgım duyumlar boyle yanı anlayacagınız ulkemızın en buyuk sorunu olan istikrarsızlık burdada gozukuyor boyle oluncada basarının devam etmesı zor oluyor halıyle burdan tum kulup yonetıcılerımıze seslenıyorum eğer basarılı olmayı veya basarılarınızın devam etmesını ıstıyorsanız istikrardan yana olun bız boyle yazıyoruz ama ulkemızde adam kayırmacanın torpılın oldugu yerde ıstıkrarın olması hayal gıbı gozukuyor ......

Adsız dedi ki...

dudullu'yı evime yakın olduğu için yakından takip ediyorum. bu yıl takımın 90%'ı değişti. İlk 11'in 3'ü BAL, 2'si profesyonele gitti. Yeni ekip hemen tamamen ilk kez a takım düzeyinde oynayan oyunculardan kurulu. Geçen yılki ekip ise hem altyapıdan, hem de 1.amatörde birlikte oynayarak gelmişti. benim gördüğüm fark budur.

Ogün KOCA dedi ki...

Bilgilendirme ;
İlk yorumu yapan amatörgöz rumuzunu Ben kullanmaktayım.
Ogün KOCA )

Ancak üstte bulunan yorum ile yakından uzaktan alakam yoktur.

Bu yorumu gönderen kişi lütfen doğru rumuz kullanarak yorumlarını yapsın.

Editör arkadaşlardan ricam eğer bu yorum sahibi ortaya çıkmaz ise lütfen yorumu kaldırınız.

Ogün KOCA

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.