Pazartesi, Kasım 28, 2011

Çakmakspor üç puanı hatırladı


ÖZ KARACAAHMETSPOR: 0 ÇAKMAKSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta, son haftaların iki formsuz ekibini karşı karşıya getiren maçta Çakmakspor deplasmanda Öz Karacaahmetspor’u 3-1 mağlup etti. 6 hafta sonra galip gelen Ümraniye temsilcisi, düşme hattından çıkarken, ev sahibi takım son dört maçında üçüncü yenilgisini aldı. 


Selimiye Stadı’ndaki maçın ilk yarısında Çakmakspor daha etkili göründü. 16. dakikada karşı karşıya pozisyonda Eren’in vuruşunu Öz Karacaahmetspor kalecisi Ferit çıkardı. 20’de Öz Karacaahmetspor savunmasının ters vuruşunda top direğe çarpıp oyun alanına döndü. 36’da savunmanın arkasında topla buluşan Yusuf’un vuruşunu yine Ferit çıkardı. Devre golsüz sona erdi.

Ev sahibi ekip maçtaki ilk ciddi pozisyonunu 48’de buldu. Onda da Uğurcan’ın şutunu kaleci Barış uzanarak kontrol etti. Kırmızı-Siyahlılar (Bu maçta mavi giydiler) bu yarıda hücumda daha fazla gözükmeye başladı. Uğurcan ve Emir uygun olabilecek fırsatlardan faydalanamadılar. Çakmakspor ise özellikle sol kanadından fırsatlar yakaladıysa da son vuruşlarda yetersiz kaldı. Maçın 75. dakikasında sahneye çıkan Mustafa, Çakmakspor’a 3 puanı getiren golü attı ve mücadele 0-1 sona erdi.

STAT: Selimiye
HAKEMLER: Erkan Yurtsever, İbrahim Tokmak, Hüseyin Burak Seherli
ÖZ KARACAAHMETSPOR: Ferit, Abdültalip (Gökhan 68), Kemal, Yıldıray, Halit (Sinan 80), Kalender, Ferhat, Ahmet Ali, Harun, Uğurcan, Emir (Berkant 68)
TEKNİK DİREKTÖR: Tansu Açabey
ÇAKMAKSPOR: Barış, Volkan, Mahmut (Emrah 70), Ufuk, Yunus Emre, Eyüphan, Doğukan, Raşit, Kenan (Mustafa 50), Yusuf (Süleyman 75), Eren
TEKNİK DİREKTÖR: Selami Demir
GOL: Mustafa (75)

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.

1 yorum:

Çakmak AteŞi dedi ki...

ÇAKMAKSPOR Dünkü Oynadığı Futbol ile Stadda bulunan Taraflı tarafsız herkesten Alkış Topladı. Önümüzdeki A. Parseller Maçını da Kazanırsak Kolay Kolay Yenilmez Artık. Ayrıca Özet çok kısa olmuş 20 25 posizyon vardı maçta

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.