Pazartesi, Kasım 28, 2011

Arnavutköy Belediyespor tek golle



ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR :1 YEŞİL ESENYURTSPOR :0
Arnavutköy Belediyespor Süper Amatör Lig 2.Grupta rakibi Yeşil Esenyurt sporu konuk ederek tek golle 3 puanı kazanan taraf oldu.
Yeşil Esenyurtspor hafta ortası oynadığı zorlu Alibeyköyspor maçında kalesinde gördüğü 5 gol sonrası moraller bozuk çıktığı Arnavutköy Belediyespor deplasmanından da puansız ayrılarak şampiyonluk hedefinden az da olsa uzaklaşmış oldu. Arnavutköy Belediyespor ise aldığı galibiyet ve yakın takipçisi Alibeyköyspor’un haftayı mağlubiyetle kapatması ile puan farkını açtı. Yeşil Esenyurt oyuncuları bu maçı mutlak galibiyet parolası ile çıktıklarını sahadaki 90 dakikalık enerjilerinden belli oluyordu ancak Yeşil-Beyazlılar sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldılar.


Adnan Keskin: Dostlarımızı kaybetmeyelim
Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin maç öncesi, ''Sahaya çıkan her oyuncuma 'karşımızda rakibimiz yok kendimize dost seçtiğimiz kardeş kulübümüz var' dedim. Yeşil Esenyurtspor Teknik Direktörü Kemal Aktaş, hocamız çok uzun süre birlikte top oynadığım çok sevdiğim değerli bir ağabeyimiz. Saha içerisinde agresif futbol istemiyorum sadece futbolunuzu oynayın iyi oynayan kazansın. Bir maç kazanalım derken dostlarımızı ve sevdiğimiz insanları kaybetmeyelim'' dedi.

Maçta ilk dakikalardan itibaren Yeşil Esenyurt'un tehlikeli ataklarına şahit olduk. Kaleciden dönen topa ceza sahası dışından oldukça sert vuran Kaptan Mustafa 90 dakikanın tek golüne imza attı. Bu gol sonrası kendi sahasına çekilen Arnavutköy Belediyespor rakip oyuncuların ataklarında çok iyi savunma yaptı ve rakibine fazla pozisyon vermedi. Kendisini fazla yormadan kazanılan 3 puanla haftayı kapatan Arnavutköy Belediyespor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.



Maç sonrası açıklama yapan Adnan Keskin, ''Sahaya çıkan oyuncuların maç öncesi yaptığım konuşmadan etkilenmiş olmalılar ki tam saha pres yapmadan 90 dakikayı bitirdiler. Yedekte tuttuğum 3 sprinter oyuncumu sahaya sürmedim, bize lazım olan 3 puanı sertlik ve sakatlıktan uzak bir futbol ile kazandığımız için oyuncularımı can-ı gönülden kutluyorum'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT K. DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.