Pazartesi, Kasım 28, 2011

70 Karamanspor'dan Tek Atış

NİĞDE BELEDİYESPOR :0 70 KARAMANSPOR :1
Bölgesel Amatör Ligi 5.Grupta hafta sonu Niğde deplasmanına giden 70 Karamanspor 90 dakikalık mücadele sonunda 1-0 galip ayrıldı.Mücadelenin sonunda ise istenmeyen olaylar maça damgasını vurdu.
 Korsanlar Niğde'de Coştu
Niğde kent stadyumunda oynanan karşılaşmaya Karaman’da yaklaşık 30 kişilik Korsanlar Taraftar grubu Niğde’ye giderek takıma destek verdi.




Maç öncesi takımlar sahaya çıkarak, hakem gözetiminde kontrolleri yapılırken, maç başlamadan önce Karaman’lı taraftar grubunun İstiklal Marşını okuması üzerine stadyumda bulunanlar da marşa katıldı.

Karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte Niğde’li ve Karamanlı taraftar grupları slogan atarak takımlara destek verdi. İlk yarıda savunma disiplininden kopmayan her iki takım oyuncuları geliştirdikleri ataklarda sonuca varamazken, devre arasına golsüz girdi.



 3 Kırmızı Kart Var
Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi takım oyuncularının sert müdahalesi sonucu hakem Niğde’yi 10 kişi bırakarak 1 oyuncuya kırmızı kart gösterdi.
Karttan sonra karşılaşma sertleşirken, mücadelenin 55 dakikasında Muzaffer topu önünde bularak ceza sahası yakınında düzgün bir vuruşla topu Niğde filelerine göndererek Karamanspor’u 1-0 öne geçiren golü attı.
Golden sonra  mücadele daha da sertleşirken, Muzaffer yakaladığı bir pozisyonda yine Niğde kalesinde tehlikeli bir pozisyona imza attı.
Karşılaşma, oyuncuların sert faul pozisyonları ile devam ederken, maçın hakemi Niğdespor’da bir oyuncuya daha kırmızı kartı gösterdi. Daha sonra Karamanspor’dan Emrah, kırmızı kartı gören oyuncular arasına dahil edildi.
 

Niğdespor yöneticilerinin Karamanspor yedek kulübesine saldırmasıyla ortamın gerilmesine yol açtı. Polis, yöneticileri ve taraftarı sakinleştirmeye çalışırken, Niğde Belediye Spor Başkanı ve yöneticileri Zabıtalarla birlikte Hakeme ve
Takımımızı darp etmeye çalıştılar. Niğde Emniyetinin yetersiz kaldığı gözlerden kaçmadı çıkan arbedede Karamanspor’lu oyuncular polis nezaretinde soyunma odasında bekletildi. Korsanlar taraftar grubu da, polis korteji eşliğinde stadyumundan alınırken, takım da kaldığı otele polis kortejinde getirildi.

Karamanspor Niğde engelini tek golle aşarak puan hanesini 13’e yükselterek Ligde 5. sırada yükseldi. Niğdespor ise ligde 10.sırada kaldı.



HABER-FOTOĞRAF:FERHAT KOÇ

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.