Cuma, Ekim 28, 2011

Zirvenin yeni sahibi Öz Yavuzselimspor



ESENLER ÖZ YAVUZSELİMSPOR: 5 YEŞİLOVA ESNAFSPOR: 1 (U17)
İstanbul U17 Ligi 16. Grup’ta lider ve takipçisini karşı karşıya getiren maçta Esenler Öz Yavuzselimspor sahasında Yeşilova Esnafspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. 

Maç öncesi iki takım da 10 puana sahipti ve Esnafspor averajla lider durumdaydı. Maça da konuk ekip iiy başladı ve Harun’un 25. dakikadaki sayısıyla 1-0 öne geçti. Bundan 10 dakika sonra Kurultay’ın derinlemesine pasında Semih ev sahibi ekibe eşitliği getiren golü attı. Durum 1-1 oldu. İlk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarı fark geldi 
İkinci yarıya istekli başlayan Öz Yavuzselimspor’du. 50. dakikada takımına penaltı kazandıran Selim topun başına geçti ve tabelayı değiştirdi: 2-1
55’te kornerden gelen topa ceza sahası içinde dokunan Muhammet durumu 3-1 yaptı.
65’te sağ kanattan gelişen Öz Yavuzselimspor atağında iki kişiyi geçen Semih topu içeri açtı. Gökberk topu boş kaleye gönderecekken araya giren savunma oyuncusu topu kendi ağlarına yolladı. Durum 4-1 oldu.
Maçta son dakikalar oynanırken ev sahibi ekibin sağ beki Kerim ceza sahası dışından harika vurdu, top tam çataldan ağlara gitti. Maçı 5-1 kazanan Öz Yavuzselimspor liderliğe yükseldi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...