Pazar, Ekim 30, 2011

Yeşilköy deplasmandan lider döndü

YILDIZTABYASPOR: 0 YEŞİLKÖYSPOR: 1
İstanbul 1.Amatör Küme 7.Grup'ta, Yıldıztabya Sahası'nda sabah 09.00'da oynanan karşılaşmada konuk ekip Yeşilköyspor zorlu geçen maçta ev sahibi Yıldıztabyaspor’u 1-0 yenmeyi başardı.


Yıldıztabya Sahası'nda iki takım sahaya kazanmak için çıktılar.Yıldıztabyaspor ilk dakikalarda oyunu rakip sahaya yıkmaya çalıştı ve bunda da zaman zaman başarılı oldu. Ancak Yıldıztabya takımında gününde olmayan Emrah , Sait ve Burak gol pozisyonlarından yararlanamadı. Yeşilköy takımında Şahin ve Mehmet rakiplerine gol imkanı vermemek için oldukça efor sarf ettiler ve başarılı oldular.
Sahada tam bir orta alan mücadelesi yaşandı. Salih ,Semih ve İsmail Yeşilköy adına , Gökhan , Sait ve Halil Yıldıztabya adına  sürekli ikili mücadele içerisindeydi. Topu kazanan uzun top ve ara pas ile pozisyon yaratmaya çalıştı.
Topa en çok Yıldıztabya sahip oldu orta alanda ancak Kırmızı-Beyazlılar pas yüzdeleri çok iyi olmadığından rahat gol pozisyonlarına giremediler. Oyuna sonradan gelen 13 numaralı Talat, Yıldıztabya defansındaki kademe hatasını affetmedi ve takımının galibiyet golünü attı. Yeşilköy takımı bu gol ile sahadan 3 puan ile ayrıldı ve gurupta yarıştığı Nişantaşı‘nın da mağlup olması ile lider duruma geçti.
Stat: Yıldızyabya
Hakemler:İlker Kara-Emre Yanık-Koray Subaşı
Yıldıztabya:Feyyaz , Hüseyin , Adem , Orhan , İlker , F.Gökhan , Halil , Yusuf , Emrah , Sait , Burak
Yeşilköy:Erman , Yunus , Kerem , Şahin , Mehmet , Durukan , Salih , Semih , Taha , İsmail , Hüseyin ( Talat )
HABER VE FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...