Cumartesi, Ekim 29, 2011

Yedikule'den zirveye dev adım

NiŞANTAŞISPOR:0  YEDİKULESPOR:1
İstanbul 1. Amatör Küme 7.Grup 6. hafta mücadelesinde Ayazağa Atatürk Stadı'nda zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Yedikulespor, Nişantaşı spor'u 1-0 yenerek zirveye ortak oldu. Bu maça kadar yenilgisiz bir şekilde 1. sırada yer alan Nişantaşı maç boyunca istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Yedikule deplasmanda olmasına rağmen çok iyi bir futbol ortaya koydu. Karşılaşma boyunca her iki takımın futbolcuları da sahada ellerinden geleni yaptılar. Hakeme en ufak bir itiraz olmadı. Maç bitiminde de iki takım el ele sahayı terk etti ve son günlerde görmeyi özlediğimiz tabloları bize yaşattılar.


7.dakikada Nişantaşıspor'da Sami'nin ara pasında sağ çarprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Ahmet topu Erdem'in üzerinden aşırttı, top az farkla auta çıktı. 10.dakikada Yedikulesporlu Bülent'in yaklaşık 25 metreden vurduğu topu Onur son anda çıkardı. 25.dakikada gelişen Nişantaşı atağında Behçet'in ara pasında Sami kaleci ile karşı karşıya kaldı. Sami'nin vuruşunda Erdem zor da olsa topa sahip oldu. 37. dakikada Yedikule tehlikeli geldi. İlker'in sağ taraftan ortasına Sabri çok iyi yükseldi. Sabri nin vuruşunda Onur mükemmel çıkardı. İlk yarı golsüz sona erdi.

65. dakikada Yedikule' yi öne geçiren gol Sabri'den geldi. Sol taraftan İbrahim' in ortasında top Sabri' nin önünde kaldı. Sabri'nin yerden sert vuruşu filelerle buluştu ve Yedikule 1-0 öne geçti. 


Bu dakikadan itibaren Nişantaşı beraberlik golünü atmaya, Yedikule ise galibiyeti korumaya çalıştı. Karşılaşma boyunca İki takım da çok iyi mücadele etti ve 1.Amatör'de izlediğimiz en iyi maçlardan birini ortaya koydular. Son dakikalarda Nişantaşı Sami ile girdiği pozisyonlardan da yararlanamadı ve karşılaşmayı Yedikule 1-0 kazanmasını başardı.


Bu galibiyetle Yedikule 13 puanla Nişantaşıspor'la puanlarını eşitledi ve averajla Şişli temsilcisinin üzerinde yer aldı.


HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.