Pazartesi, Ekim 31, 2011

Sultangazispor, Safranbolu engelini rahat aştı

SULTANGAZİSPOR: 3 BELEDİYE SAFRANBOLUSPOR: 0
Bölgesel Amatör Lig 13. grupta mücadele eden Sultangazispor ile Belediye Safranboluspor, Cebeci Stadında karşı karşıya geldiler. Kendi evinde ve taraftarı önünde konuk ekip Belediye Safranboluspor kalesine ilk yarıda 2 ve ikinci yarıda 1 gol bırakan Sultangazispor sahadan üç puanla ayrıldı.

Cebeci Stadında oynanan 5. hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelen Sultangazispor ile Belediye Safranboluspor mücadelesinden önce ev sahibi Sultangazispor, Van’da yaşanan deprem felaketine yaklaşan Kurban bayramı dolayısı ile “Van için tek yürek kurbanlarımız Van’a” yazılı dövizle çıkarak yardım çağrısında bulundu.
 
Karşılaşma ev sahibi Sultangazispor’un başlama vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda konuk ekip Belediye Safranboluspor kalesine baskı kuran Sultangazispor, baskılı başladığı maçta 7. dakikada kendi ceza sahasının dışında gelişen Belediye Safranboluspor atağını faulle kesince maçın Hakemi Hüseyin Kurt serbest vuruşu kararı verdi.

Serbest vuruşu Belediye Safranboluspor adına kullanan Oğuz’un vuruşunda çatal diye tabir edilen yere giden topu İlkay iyi uzanarak parmaklarının ucu ile güçlükle kornere çeldi. 12. dakikada Sultangazispor sol taraftan Oğuz’la kullandığı korner atışına, ceza sahası içinde iyi yükselen Volkan, kafa vuruşu ile topu müsait pozisyonda dışarı gönderdi.


18. dakikada Emrah’ın sol taraftan ceza sahası altı pas içine kestiği topa Yusuf vole ile vurmak istedi top Yusuf’un ayağından sekti ve dışarı gitti. 20. dakikada sağ taraftan Cem ile gelen Sultangazispor, Cem’in Belediye Safranboluspor ceza sahasına kestiği topa Emrah müdahale edemeyince defans topu uzaklaştırdı.

25. dakikada Sultangazispor’un geliştirdiği atakta sol tarafa atılan topu Belediye Safranboluspor defans oyuncusu Ramazan’ın topu eliyle kestiği pozisyonda Sultangazispor serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan oğuz’un Belediye Safranboluspor arka direğine yaptığı ortaya Yusuf düzgün bir vuruş yaparak Sultangazispor’u 1-0 öne geçirdi.


45.dakikada Can’ın sol taraftan yaptığı muhteşem asistini sağ taraftan içeri giren Mesut müthiş bir vuruşla ağlara göndererek ilk yarının skorunu belirledi. 2-0 İkinci 45 dakikaya 2-0’lık skor avantajı ile hızlı başlayan Sultangazispor, 46.dakikada Yusuf’la geliştirdiği atakta sonuç alamadı. 70. dakikada günün başarılı ismi Emrah, Belediye Safranbolu ceza sahası dışından şık çalımlarla taşıdığı topu yine şık bir vuruşla ağlara gönderdi ve skoru 3-0’a taşıdı.

Maçta kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sultangazispor kendi sahasında 3 golle haftayı 3 puanla kapattı.

Stat: Cebeci
Hakemler: Hüseyin Kurt, Cihan Çiçek, Cengiz Karaca
Sultangazispor: İlkay, Cem, Oğuz, Serhat, Volkan, Cem, Yusuf, İsa, Mesut, Emrah, Can
Teknik Sorumlu: Alaattin Çepeloğlu
Belediye Safranboluspor: Avni, Ramazan, Mehmet, Serhan, Hakan, Adem, Oğuz, Emin, Özcan, Hasan, Barış
Teknik Sorumlu: Erkan Çakır

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA
 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...