Perşembe, Ekim 27, 2011

Ramispor, moral yemeğinde bir araya geldi

İstanbul Süper Amatör Lig, 6. grup ekiplerinden Ramispor, kötü gidişe dur diyebilmek için dün, Yurt dışından dönen Başkan Erol Kutval’ın organize ettiği; Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve A Takım futbolcularının katıldığı yemekte bir araya geldi. Eyüp Remzi Et Lokantasında düzenlenen organizasyona, Kulüpte daha önceki sezonlarda yöneticilik yapmış isimler de katıldı.

 
Bu sıralama bize yakışmıyor
Yemekte sporculara hitaben bir konuşma yapan Rami Spor Kulübü Başkanı Erol Kutval, Ramispor’un iyi bir takım olduğunu ve sıralamadaki yerinin çok daha üstlerde olması gerektiğini söyledi. Başkan Kutval, “Ramispor gibi bir takımın çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu takım Cumhuriyetimizin Kuruluşu ile eşdeğer zamanda kurulmuş ve üst liglerde mücadele etmiş bir takımdır. Şu anda skor ve puan durumu açısından birtakım sıkıntılar yaşıyor olabiliriz. Ancak bundan sonraki dönemin çok daha iyi olacağını söyleyebilirim. Kalan maçlarımızda güzel sonuçlar alarak toparlanmak istiyoruz. Bunun için kalan maçlarda her birinizden çok daha iyi performans bekliyorum” dedi.

Rami Stadı müjdesi!
Sporcularına, gelecek sezondan itibaren iç saha maçlarının kendi tesislerininde oynayacaklarının müjdesini de veren Rami Spor Kulübü Başkanı Erol Kutval, Rami Toptan Gıda Hali’nin (Rami Kuru Gıda Sitesi) içindeki sahanın yapımına, Eyüp Belediyesi tarafından 1 ay önce başlandığını ve kısmet olursa 2012 yılının 2. ayında sahanın Rami Spor Kulübü’ne teslim edileceğini ve o zaman Ramispor ve Rami halkının gençleri için her şeyin daha iyi olacağını da bildirdi. Başkan Erol Kutval, genç ve tecrübeli oyuncuların karmasından oluşan kadrosuyla Ramispor’un gereken ahengi yakalayacağına ve başarılı olacağına inandığını ifade ederek kalan maçlar için teknik heyet ve oyunculara başarılar dileğinde bulundu.

Çekmeköy’ü mağlup edin, primleri alın
Ramispor’da kötü gidişi durdurmak için çareler arayan Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Osman Kibar’ın bu konuda verdiği raporu da göz önüne alarak, maç başı primlere zam yaptı. 15 gündür Amerika Birleşik Devletleri’nde olduğu için Vardar ve Çıksalın maçlarını takip edemediği söyleyen Başkan Kutval futbolcularına, “Çekmeköy’ü mağlup edin, primlerini maç sonunda ödeyelim” dedi.

Osman Kibar: Şanssızlığımızı yeneceğiz
Ramispor Teknik Direktör Osman Kibar’da, “son haftalarda kaybettiğimiz maçlardaki futbolumuz kötü değildi, bir iki maçta kötü oynadık ancak diğer maçlarda şans bizim yanımızda değildi.  Tabii bu şanssızlığı da yeneceğiz. 5 hafta üst, üste mağlup olmak üzücü ancak biz toparlanacağımızı umuyoruz. Lig devam ediyor, önümüzde oynanmamış tam 16 maç daha var. Süreç çok uzun ve daha ve biz daha fazla çalışacağız. Bundan sonraki maçlarımızı kazanmak için oynayacağız. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Çekmeköy maçı iyi sonuçların başlangıcı olacak” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK
HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...