Pazartesi, Ekim 31, 2011

Nurtepe tecrübesiyle kazandı


ÇELİKSPORSPOR: 0 NURTEPESPOR: 2
İstanbul 1.Amatör Küme 7.grup mücadelesinde Çelikspor-Nurtepespor takımları Namık Sevik Stadı'nda karşı karşıya geldi. Konuk ekip mücadeleyi 0-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
Maça etkili başlayan taraf ev sahibi Çeliksppor oldu. İlk yirmi dakikada Saruhan ile mutlak iki gol pozisyonu bulan ev sahibi ekip, kaleci Nurettin'i geçemedi.  28.dakikada Nurtepespor gole çok yaklaştı. Kaleci Sinan ile karşı karşıya kalan Civan Ali'nin aşırtma vuruşunda Sinan başarılıydı. İlk yarının son dakikasında Muhammed'in ara pasına iyi hareketlenen Göksel, Sinan'ın yanında topu ağlara gönderdi ve konuk ekip 0-1 öne geçti.


İkinci yarıda daha iyi bir oyun sergileyen konuk ekip Nurtepespor 61.dakikada Civan Ali'nin golü ile farkı 2'ye çıkarttı 2-0. Mücadelenin 68.dakikasında gelişen Çelikspor atağında Saruhan'ın ortasına arka direkte Furkan'ın kafa vuruşunu Nurettin ayakları ile çıkarttı. Nurtepespor'da oyuna sonradan dahil olan Murat, Çelikspor ceza sahasında topla buluştu, vuruşunda kaleci Sinan başarılıydı.
Maçın 90.dakikasında ev sahibi ekip penaltı kazandı. Kullanılan korner atışında top Adem'in eline çarpınca maçın hakemi Bayram Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Hakan'ın vuruşunda top auta çıktı. Kalan uzatma dakikalarında başka gol olmayınca konuk ekip 0-2'lik skorla 3 puanın sahibi oldu.
Stat: Namık Sevik Stadı
Hakemler: Bayram Öztürk-Abdullah Özer-Ali Sarısoy
Çelikspor:Sinan-Furkan-Ogün-Mehmet-Gıyasettin-Hamdi(Tevfik)-Murat-Tugay-Hakan-Fatih(Emre)-Saruhan(Şencan)
Teknik Sorumlu: Murat Yılmaz
Nurtepespor: Nurettin-Bora(Güney)-İsmail-Özkan-Mutlu-Adem-Erkan(Koray)-Muhammed-Görkem-Civan Ali-Göksel(Murat)
Teknik Sorumlu: Durmuş Doğranlı
Goller: Göksel-Civan Ali(Nurtepespor)


HABER VE FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.