Pazar, Ekim 30, 2011

Gültepe Özgençlik takipte

GÜLTEPE ÖZGENÇLİK: 2 MERKEZEFENDİ : 0

İstanbul 1.Amatör Küme 4.Grupta şampiyonluk yarışı veren Gültepe Özgençlik grubun iddialı takımlarından olan  Merkezefendi sporu kendi sahasında
2-0 mağlup ederek lider Telsizspor'un 1 puan gerisinden takip etmeye devam etti.

Ligin 6.Haftasın da Yeşilova Esnafspor Sahasında karşı karşıya gelen iki takımda mutlak galibiyet için sahaya çıktılar.Müsabakaya hızlı  başlaya taraf ev sahibi Gültepe Özgençlikspor oldu oyunun ilk dakikalarında etkili gözüken kırmızı beyazlılar fırsatlardan yaralanamadılar.Daha sonra dengeyi sağlayan misafir takım Merkezefendi takımı karşılıklı ataklarla gol aramaya başardılar.


Merkezefendi 10 kişi kaldı,
41.Dakikada rakibine küfür etmesi neden ile Merkezefendispor'da Erkan direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı bu dakikadan donra misafir takım geri kalkan südre sahada on kişi mücadele vermek zorunda kaldı ilk yarı golsüz kapandı.
İkinci yarıya da hızlı ve istekli başlayan taraf ev sahibi Gültepe Özgençlikspor oldu tüm hatları ile rakip kaleye yüklene kırmızı beyazlılar sağlı solu ataklara geliştirdi.

55.Dakikada orta sahadan atılan uzun topla buluşan Aykut aldığı topla hızla rakip ceza alanına doğru yöneldi ceza alanına girere girmez sert şutu top Ömer’in bakışları arasında gol oldu ve Gültepe Özgençlikspor 1-0 öne geçti.
Kalesinde gördüğü golle mağlup duruma düşen misafir takım Merkezefendi sporda oyun disiplini de iyice koptu ileride beraberlik golü ararken zaman zaman savunmada hatalar yapan Merkezefendispor'un bu hatasın çok iyi değerlendiren Gültepe Özgençlikspor takımı fırsatı çok iyi değerlenirdi.
70.Dakikada ceza alanı içine ortalan top ortada kaldı karambolde top dokunan Kaan Özgençlikspor'un ikinci gollünü attı ve farkı ikiye çıkardı skor 2-0 oldu.
İlerleyen sürede her iki takımda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince karşılama Gültepe Özgençlikspor'un ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 üstünlüğü ile sona erdi .

Bu sonuçla Gültepe Özgençlikspor puanını 15 çıkartarak lider Telsiz sporun 1 puan gerisinden ikinci olarak takipçisi oldu ve hafta içi Çarşamba günü Telsiz sporla deplasmanda karı karıya gelecekler.Merkezefendispor ise aldığı bu yenilgi ile 9 puanda kalarak şansını sora sokmuş oldu.

Stad:Yeşilova Esnaf
Hakemler:Evren Tanlak,Cemal Beyza Toprak,K.Kerem Erdal
Gültepe Özgençlik:Fatih*** ,Metin***,Refik**,(Berat**),Arif***,Gökhan***Furkan**Ceyhun***Kaan***Mehmet Kaya**(Mehmet Şimşek**)Hamza***(Erkan**)Aykut***
Merkezefendi:Ömer**Cesur**Arif*(Ömer**)Fahrettin**Hasan**Mustafa**(Ersan*)Erkan*Şafak**Eren*Oğuz***Tolga**(Çoşkun*)
Goller:55.DK Aykut,70.DK Kaan




HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.