Pazar, Ekim 30, 2011

İFA Spor'dan deplasmanda üçlük


 DUDULLUSPOR  : 1  İFA SPOR  : 3
İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta, İfaspor Dudullu deplasmanından galibiyetle dönüyor : 1-3.
Genç Dudullu karşısında İfaspor on dakika içinde Muttalip'in iki, Engin'in bir golü ile öne geçti. Dudullu ikinci yarıda risk alarak oyunu İfaspor yarı alanına yıktıysa da Oğuz'un direk dibinden dışarı çıkan kafa vuruşu dışında kale önünde etkin olamadı. Karşılaşmanın 84' dakikasında Faruk'un eline çarpan top ile kazanılan penaltı vuruşunu gole çeviren Talat karşılaşmanın sonucunu 1-3 olarak ilan etti.
Bu sonuçla, yenilgisiz İfaspor bir sıra yükselerek 13 puan ile 3.lüğe yükseldi. 10 puanlı Dudullu ise bir sıra gerileyerek haftayı 6.sırada kapattı. 8.haftada Dudullu Ortaçeşme deplasmanına çıkarken, İfaspor ise haftanın önemli maçında 2. durumdaki Çengelköy'ü konuk edecek.

STAD: Dudullu
HAKEMLER: Emre Kosif, Görkem Gül, Ertan Büyük
DUDULLUSPOR: Mustafa, Oğuz, Furkan, Şahin, Sefa, Ümmet, İsmet (26' Emrah), Salih (50' Necmi), Talat, Ebubekir, Fatih (45' Janberk)
TEKNİK SORUMLU: Zafer Altın
İFASPOR: Metin, Faruk, Adem, Serkay, Hüseyin, Engin, Efkan (90' Fatih), M.Ali, Muttalip (64' Hasan), Veysel (85' Hüseyin), Özkan.
TEKNİK SORUMLU: Uğur Balcıoğlu
GOLLER : Talat // Muttalip (2), Engin
 HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili diğer fotoğrafları "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda bir süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.