Pazartesi, Ekim 31, 2011

Gürsel Yılmaz: Hakkımız gasp edildi


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Keşanspor karşısında galibiyeti uzatma anlarında kaçıran Feriköyspor’da Zonguldaklı Hakem triosuna büyük tepki var. Kırmızı-Beyazlılar’ın yöneticisi Gürsel Yılmaz, emeklerinin çalındığını söyledi.
Yılmaz, Yerel Futbol Sitesi’ne yaptığı açıklamada, “Maçta hiç bir olay yok, Hakem uzatma olarak 5 dakika gösterdi. Bu 5 dakika içinde bir penaltı yarattı ama kalecimiz Oğuz bu penaltı atışını kurtardı, arkasından bir gol vuruşunu daha kurtardı. Normalde maçın bitmesi gerekiyordu ama dakikalar 98’i gösterdiğinde duran top sonucu kalemizde golü gördük. Golün santrası yapılmadı bile. Yazık günah değil mi? Gençlerimizin mücadelesinin taraftarlarımızın emeğinin karşılığı bu mu olmalı? Biz hakkımızı nasıl arayacağız? Emeğimiz çalışmalarımız böyle  karşılık görmemeli” dedi.

Haklarının gasp edildiğini belirten Gürsel Yılmaz, “Bunun bir adaleti varsa bu adalet nerede? Bunun vebalini kim üstlenecek? Kısacası sporcularımız kazandığı maçta hakkımız gasp edilerek Feriköyspor olarak mağdur duruma düştük” ifadelerini kullandı.

HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...