Pazartesi, Ekim 31, 2011

Fişekspor'un 'yıldız'ı parlıyor!


FİŞEKSPOR: 2 KENTYILDIZSPOR: 1
İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup’ta Gaziosmanpaşa Fişekspor, sahasında konuk ettiği Esenler Kentyıldızspor’u 2-1 mağlup etti.
Maçın başlama düdüğü ile Fişekspor, Esenler Kentyıldız kalesinde baskı oluşturmaya başladı. Sarı-Lacivertliler sağdan Barış’ın sol taraftan Ömer'in ortaları ile rakip kaleye baskı oluşturdular, forvet oyuncularından ilyasın son vuruşlarında başarısız vuruşları Fişekspor’a aradığı golü bir türlü getirmedi. Daha sonra soldan topu ceza sahasına süren Ömer ceza sahasının dışından düzgün ve güzel vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi, ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarı Esenler Kentyıldızspor, ilk yarıya nazaran daha derli toplu ataklar yaparak Fişekspor kalesinde baskı kurmaya başladı, oyunun belli kısımlarında etkili gelen Esenler temsilcisi, Okan'ın ceza sahası içinde rakibini tutmasıyla penaltı kazandı. Yeşil-Siyahlılar penaltıyı gole çevirerek oyuna dengeyi getirdi: 1-1

Barış bu kez attı
Fişekspor’un golden sonra ataklarını artırıp rakip kalede oluşturduğu baskı hemen sonucunu verdi. Ceza sahası içinde Şükrü'ye arkadan yapılan müdahale sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına, geçen hafta Öz Alibeyköy maçında penaltı kaçıran Barış geçti. Barış bu sefer topu filelerle buluşturdu ve takımını 2-1 üstünlüğe taşıdı.  Son anlardaki her iki takımın karşılıklı atakları maçın sonucunu değiştirmedi ve ev sahibi Fişekspor 3 puanla ayrıldı.

Çolak: Oyuncularımı tebrik ediyorum 
Yerel Futbol Sitesi’ne konuşan Fişekspor Antrenörü Kamil Çolak "Sakat ve cezalı oyuncularımızın fazla olması kadro kurmakta sıkıntı oluştursa da görev verdiğimiz oyuncularımızın bu eksikliklerini hissettirmediler ve çok önemli 3 puan aldılar. Hepsini tebrik ediyorum'' dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Fişeksporlu oyuncuların sahaya Türk bayrağıyla çıkması izleyenlerden büyük alkış aldı.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.