Perşembe, Ekim 27, 2011

Engin Akın’a görev başında saldırı


Silivri Hür Haber Gazetesi Spor muhabiri, TSYD mensubu ve sitemiz editörlerinden Engin Akın, bugün oynanan Silivrispor-Tekirdağspor hazırlık maçını takip etmek için gittiği Silivri Stadında, Silivrispor Kulüp Müdürü Hüseyin Yaşar'ın fiziki saldırısına uğradı.

Bu Kulübü Gazeteciler değil, ben yönetirim!
Bugün Silivri Stadında oynanacak olan Silivrispor-Tekirdağspor hazırlık maçını takip etmek için Silivri Stadına giden mensubumuz Engin Akın’a, Silivrispor Kulüp Müdürü Hüseyin Yaşar, ilk olarak “sen gitmez isen bu maç başlamaz!” dedi.  Gazeteci Engin Akın’ın bu sözler üzerine, “kamu görevi yapıyorum, görüntü alacağım” demesi üzerine, Hüseyin Yaşar, “ben seni buradan çıkartmasını bilirim dedi ve bu kulübü Gazeteciler değil, ben yönetirim!” diyerek mensubumuza saldırdı.

“Elinden geleni ardıma koymadım” demişti
Ağustos ayı içerisinde Silivrispor Kulüp Müdürü Hüseyin Yaşar, o gününü koşullarında, Engin Akın’a poz verirken, “Silivrispor’un başarılı olması adına elimden geleni ardıma koymadım. Bir şekilde kulübüme hizmet edeceğim. Aldığım sorumluluğun farkındayım. Bana güvenenlerin benim adıma aldıkları sorumluluğun da farkındayım” demişti.

Doğruları yazmaya devam edeceğim
Bu son derece vahim olay nedeniyle görüşlerini aldığımız Engin Akın; ben doğruları yazmaya devam edeceğim, istedikleri kadar bana saldırsınlar önemli değil, sanıyorum yazdığım yazılardan rahatsızlık duydular ancak biz Silivrispor için yazmaya devam edeceğiz, beni asıl üzen olayı duyunca Silivri Stadına gelen Silivri Kulüp Başkanı Mustafa Saral’ın duyarsız kalmasıdır” dedi.


HABER: BURAK KURTULUŞ

4 yorum:

amatör göz dedi ki...

Geçmiş olsun Engin kardeş...

ancelotti dedi ki...

klüp müdürü bence hata yapmış.silivri spor zararlı çıkar bu işten

thracia dedi ki...

bu yapılan ego tatmininden başka bir şey değildir. takımın iyice çivisi çıkmıştır böyle bir ortamda ne oyuncular ne de taraftarlar mutlu ve başarılı olabilir. herhangi bir gazeteciye yapılan müdahale affedilir gibi değildir ki engin bey bu kulübün sürekli arkasında olmuştur. geçen sezonun sonlarından beri bu yönetime ve başkana bir hal oldu ki sanırım rahat battı ama merak etmesin herkes nasıl geldiyse öyle de gider taraftar bunu unutmaz ! bu sezon kimse bir üst ligi beklemesin önce kulübün böyle diktatör davranışlardan ve kabalıktan uzak bir yönetim sergilemesi gerekir. yönetimi istifaya davet ediyorum, benim için başarı ikinci plandır önce efendilik ve centilmenlik önemlidir. bundan sonra hiç bir yakınımla silivri maçlarına gidip destek vermeyeceğim. engin beye de geçmiş olsun.

adsız dedi ki...

yorumları neden sildiniz ?

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.