Pazartesi, Ekim 31, 2011

Deplasman Fatih’i Terazidere

GALATA: 2 TERAZİDERESPOR: 3
İstanbul Süper Amatör ligi 1.grupta bulunan Galata ve Terazidere takımları 29 Ekim 2011 Cumartesi günü Yıldıztabya sahasında karşı karşıya geldiler. Zorlu geçen karşılaşmadan Terazidere 3-2 galip gelerek ayrıldı. Haftaya 5. sırada 10 puan ile başlayana Terazidere puanını 13 yaptı. Galata ise 7 puanda kaldı.

Maçtan notlar;
İlk 5 dakikada Galata gole daha yakın oynadı. Hatta Orhan ile soldan iki kez tehlikeli pozisyon yarattılar ancak bu pozisyonlar gol ile sonuçlanmadı. Galata gol bulacak diye düşünülürken ani bir atak ile rakip kaleye giden Terazidere, 18 içerisinde Galata defansının topu el ile oynaması sonucunda penaltı atışı kazandı. Aykut bu atışı gole çevirdi ve misafir takım 1-0 öne geçti.
 
Golden 5 dakika sonra Galata takımı daha iyi oynamaya başladı, Orhan yine soldan 18 içerisine girdi kaleci öne çıktı, Orhan çok akıllı bir vuruş ile sol ayağının dışı ile topu kalecini uzanamayacağı köşeye gönderdi ve durumu 1-1 yapan golü attı.


Bu golden 5 dakika sonra Terazidere yine penaltı atışı kazandı. Topun başına yine Aykut geçti, ancak ikinci penaltıyı kaleci Yasin çıkardı. Maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti. İkinci yarıda Terazidere biri penaltıdan olmak üzere 2 gol buldu, Galata bu gollere 1 gol karşılık verebildi ve maç 3-2 Terazidere’nin üstünlüğü ile bitti.

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.