Pazar, Ekim 30, 2011

Beyaz Martılar lige iyi başladı

SARIYER:6 EYÜPSPOR:2
Coca-Cola Akademi U18 Ligi 2011-2012 sezonu hafta sonu oynanan Marmara Grubu müsabakasında Sarıyer, evinde  Eyüpspor'u 6-2 mağlup etti.
Genç martılar Eyüpspor karşısında  henüz maçın 3.dakikasında bulduğu golle 1-0 öne geçerek oyunda ağırlığını hissettirdi.Organize geldiği ataklarla Sarıyer 12.dakikada 2.golü bularak rahatladı.Bu dakikadan sonra Sarıyer daha kontrollü oynamaya başlayınca Eyüpspor baskıları sonucu dakika 33'te skoru 2-1 yaptı. İlk yarı bu skorla bitti.İkinci yarı genç martılar hızlı başlayrak dakika 46'yı. gösterirken skoru 3-1 yaparak bir kez daha oyuna hareketlilik geldi.Sarıyerspor 3.golü bulduktan sonra hız kesmedi ve arka arkaya bulduğu gollerle maçtan
6-2 galip ayrılmasını bildi.


Genç martılar rakibine maç boyunca üstün bir futbol sergilerken oynadığı oyunlada takdir topladı.Teknik Sorumlu Köksal Uzun maç sonrası konuşmamızda kendi evimizde 3 puanla başlamak güzel oyunun geneline baktiğımzda oyun oynamaya çalışan futbol adına doğru işler yapmaya çalışan ekip bizdik ve sonuçunda iyi futbolla beraber 3 puan alarak mutluyuz dedi ve  Yerel Futbol ekibine teşekkür etti.Maçta 4 gol atan Melih maçta yıldızlaştı. 1 gol Deniz Gecü'den ve bir golde Vedat'tan geldi.

HABER VE FOTO: ÖNER YIĞRIK 

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.