Perşembe, Ekim 27, 2011

Beyaz Martılar, Çanakkale’de galibiyeti kaçırdı

Ç. DARDANEL: 1 SARIYER : 1
Coca-Cola Akademi U18 Ligi 2011-2012 sezonu hafta sonu oynanan müsabakalarla başladı. Marmara Grubu müsabakasında Sarıyer, deplasmanda Çanakkale Dardanel ile 1-1 berabere kaldı.

Genç Martılar Çanakkale Dardanel karşısında, müsabakanın ilk devresinde bulduğu golle devre arası soyunma odasına 1-0 galip girdi. İkinci devrede daha kontrolllü bir oyun sergileyen Sarıyer kazandığı yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince, 90+3 yediği golle müsabakadan 1-1’lik sonuçla evine geri döndü.

Sırada Eyüpspor maçı var
Sarıyerspor Akademi U18 Ligi Teknik Sorumlusu Köksal Uzun maçtan sonra konuşmasında, “güzel bir müsabaka oldu. İlk maçımızdan deplasmandan 3 puanla dönmek isterdik, fakat son dakikada yediğimiz gol ile 1 puanla evimize dönüyoruz. Maçın geneline baktığımızda, rakibimize karşın daha üstün, daha kontrollü bir oyun sergiledik ancak galibiyeti kaçırdık. Şimdi önümüzde Eyüpspor maçı var. Daha iyi hazırlanıp, iyi neticeler almak istiyoruz” dedi.

Marmara Grubunda alınan diğer sonuçlar ise;
İstanbul Büyük Şehir Belediyespor 1-1 Sakaryaspor
Fenerbahçe 4-0 Körfez Futbol Okulu
Eyüpspor 1-2 Pendikspor
Bursaspor 4-0 Beşiktaş

HABER: BURAK KURTULUŞ
 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...