Pazartesi, Ekim 31, 2011

Batı Trakyaspor'un derdi tecrübesizlik


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta beş mağlubiyetini de tek farkla alan, önde götürdüğü maçları hep sonlarda veren Batı Trakyaspor tecrübesizlikten dertli. Zeytinburnu temsilcisinin yönetim kurulu üyesi Mehmet Gençoğlu, "Bu böyle gitmez, elbette galibiyetler almaya başlayacağız" dedi.

Hep tek farkla yenilgi
Bu sezon oynadıkları tüm maçları son dakikalarda kaybettiklerinin altını çizen Mehmet Gençoğlu, Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı açıklamada, "Ortaköyspor maçını 1-0 öndeyken 2-1 kaybettik. Ataşehir Doğuş deplasmanında son anlara 2-1 önde girip 3-2 yenildik. Son oynadığımız Kartal Belediyespor maçında son 10 dakikaya 1-0 önde girmemize rağmen yine yitirdik" dedi.


"Kazanmaya başlayacağız"
Geçen sezondan tecrübeli oyuncularını başka takımlara transfer ettiklerini, bu sezonki kadrolarının çok genç ve tecrübesiz olduğunu belirten Gençoğlu, "Kulüp olarak bu sezon tesis çalışmalarına ağırlık verdik, bu nedenle kadro için bütçemizi kıstık. Genç oyuncularla yola devam ediyoruz. Kadro sıkıntımız var ancak buna rağmen futbolcularımız özveriyle mücadele ediyor. Tüm maçları tek farkla yitirdik. Bu elbette böyle gitmeyecek. Kırılma noktasından sonra kazanmaya başlyacağız" diye konuştu.


Gençoğlu, "Kadro olarak grubumuzdaki diğer ekiplerden aşağı kalır yanımız yok. Ligi 6-10. sıralar arasında bitirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...