Pazar, Ekim 30, 2011

Arnavutköy'den tek vuruş


 BAĞLARBAŞISPOR  : 0  ARNAVUTKÖYSPOR  : 1
İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta, Arnavutköy Bağlarbaşı'nı Aykut Gökdemir ile geçti : 0-1
Karşılaşma fizik dozu yüksek bir orta alan mücadelesi şeklinde geçerken her iki ekip de hücumda organize olmakta zorlandılar. Kale önünde önemli bir pozisyon olmadan süren maçın golsüz sonuçlanması hiç kimse için sürpriz olmayacaktı. 76.dakikada, o dakikaya kadarki tek kayda değer olayda Arnavutköy defansından Serdal, ceza sahasına girmekte olan Uğur'u sert bir müdahale ile düşürünce ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Uğur'un ceza alanına düşmesine karşın Hakem Serdar Kayhan müdahalenin çizginin hemen dışında olduğuna hükmetti. 10 kişi kalan Arnavutköy, 85. dakikada hızlı bir akında Aykut Gökdemir'in kafa vuruşu ile kendisine üç puan getiren golü kaydetmeyi başardı. Geri kalan süredeki Bağlarbaşı baskısı sonuç vermeyince Arnavutköy 4.deplasmanından yedinci puanını alarak döndü. 

Bu sonuçla, Bağlarbaşı ikinci girdiği haftadan 11 puan ile beşinci çıkarken, Arnavutköy ise 8 puan ile bir sıra yükselerek dokuzunculukta yer aldı. 8.haftada Bağlarbaşı Çakmak deplasmanına çıkarken, ilk 7 haftada kendi sahasına yalnızca bir beraberlik alabilen Arnavutköy Kazım Karabekir Mevlana'yı konuk edecek.

STAD: Spor Akademisi
HAKEMLER: Serdar Kayhan, Emre Çakır, Dinçer Sezgin
BAĞLARBAŞISPOR: Görkem, Aziz, Cenkay, Hasan, Sezai, Abdülhakim, Okan (63' Okan), Fatih (53' Sezer), Cihan, Gökhan, Uğur
TEKNİK SORUMLU: Özcan Çerlik
ARNAVUTKÖYSPOR: Engin, Abdurrahman, Hasan, Erkan, Serdal, Osman, Cevat (77' Semih), Enes, Uğur (63' Yusuf), Mert (25' Gürkan), Aykut.
TEKNİK SORUMLU: Kemalettin Dirik
GOL : Aykut 85'
KIRMIZI KART :  Serdal (Arnavutköy) 76'

HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili diğer fotoğrafları "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda bir süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yenişehirspor doludizgin

İstanbul 2. Amatör Lig 7. Grup'ta lider Yenişehirspor sahasında Öz Yarımburgazspor'u 6-0 yenerek 7'de 7 yaptı.