Pazar, Ekim 30, 2011

Anadolu Hisarı'ndan üç gol üç puan


 ANADOLUHİSARI İY  : 3  MURADİYESPOR  : 0
İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup'ta, Anadolu Hisarı İdman Yurdu, Muradiyespor'u net bir sonuçla mağlup etti : 3-0
Anadolu Hisarı karşılaşmaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile Türk bayraklı t-shirtler ile çıktı. Hakemlerimize yapılan saldırıların klüpçe kınandığını belirten bir de pankart taşıyan yeşil sarılılar, karşılaşma öncesinde hakemlere ve Muradiyespor'a da birer buket çiçek sundular.
Karşılaşmanın 20.dakikasında sağdan paslaşarak kullanılan köşe atışında Emirhan'ın ortasını kafa ile ağlara gönderen solbek Yasin Anadolu Hisarı'nı öne geçirdi. Muradiye toparlanamadan ikinci golü de ağlarında gördü. 25.dakikada Hisar orta sahasından Muradiye defans bloğunun arasına atılan top ile buluşan Yavuz, kaleci Gökhan'ın hatalı çıkışını affetmedi ve aşırtma bir vuruşla takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı. 42.dakikada ise Muradiye savunmasının ceza sahasından uzaklaştırmadığı topu kafa ile bir kez daha kaleye yollayan Yavuz karşılaşmanın sonucunu ilan eden golü kaydetti.
Bu sonuçla, Anadolu Hisarı bir sıra yükselerek haftayı 9 puan ile 8. sırada kapattı. Muradiye ise 4 puanda kalırken 11. sıradaki yeri değişmedi. 8.haftada Muradiye sahasında Hasköy'ü konuk ederken Anadolu Hisarı ise Bağcılar deplasmanına gidecek.
  
HABER-FOTOĞRAF: ERDEM G.
Bu maç ile ilgili birkaç başka fotoğrafı "Erdem'in Amatör Futbol Fotoğrafları" Facebook Sayfası'nda kısa süre sonra görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...