Pazartesi, Ekim 31, 2011

Albayrak istediğini aldı

ALBAYRAKSPOR : 2 HALİÇSPOR: 1
Süper Amatör Lig 6. grupta bulunan ve her iki takım açısından da oldukça önemli olan maçı ev sahibi Albayrak 2-1 kazandı.

Maçta her iki takımda kazanmak için çok gayret gösterdiler. Ancak biraz daha iyi olan ve rakibinden bir adım önde oyun sergileyen Albayrak, Erkan'ın ayağından ve Engin’in kafasında birer gol buldu. Haliç adına ise oyuna sonradan giren Ahmet bir gol kaydetse de bu gol Haliç’e yetmedi.

Hakem faul’u göremedi, Albayrak’ın golü geldi
İlk gol öncesinde hava topu mücadelesinde Erkan’ın kolu Sercan’ın yüzüne temas etti. Sercan yerde kaldı. Hakem oyunu devam ettirdi ve bu pozisyonun devamında kendisini bir anda Haliç kalecisi ile karşı, karşıya bulan Erkan takımının ilk golünü attı.


Albayrak ikinci devrede üstündü
İlk yarı bol, bol orta alan mücadelesi ve kale önlerinde sonuçsuz kalan ataklar ile geçti ve 1-0 Albayrak üstünlüğü ile bitti. İkinci yarı başladığında Haliç biraz daha toparlanmış göründü. Ancak bu görüntü 10 dakika sürdü. Albayrak rakibinin üstün oyununu bozdu ve oyunu kendi lehine çevirdi. Yine hızlı bir atak ile Haliç kalesine giden Albayrak forvetleri ikili mücadele sonucunda korner atışı kazandı.  Kullanılan korner atışını arka direkte bekleyen Engin güzel yükselerek iyi bir kafa vuruşu yaptı ve durumu 2-0 yapan golü attı. Bu golden sonra karşılıklı oyuncu değişiklikleri oldu. Değişiklikler Haliç’e yaradı. Oyuna sonradan giren Ahmet takımının tek golünü 18 dışından vuruş ile kazandırdı. Son dakikalara gelindiğinde atılan bu gol maçı çevirmeye yetmedi.

Hakemler yetersizdi
Bu maçın Hakem triosu beni hayal kırıklığına uğrattı ve vasat bile denmeyecek bir maç yönettiler. Hatta ilk golde oyunu devam ettirerek skora bile etki ettiler diyebilirim.

Saha: Albayrak
Hakemler: Mehmet Tolga Tarık, Abdullah Körismail, Onur Gürel
Albayrak: Serkan, Tacettin, Burak, Engin, Hasan, İsmail, Şaban, Lütfü, Erkan, Adem, Ersel
Haliç: Semih, Murat, Umut, Sercan, Hakan, Aykut, Cüneyt, Tufan, Uğur, Evren, Alican

HABER-FOTOĞRAF: OGÜN KOCA

 

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.