Pazartesi, Eylül 26, 2011

Yahya Kemal'den Eylül sonu!

YAHYA KEMAL İY: 0 SELVİSPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Lig 1. grupta Ligin 2.haftasında Yahya Kemal İdmanyurdu, Seyrantepe Stadında konuk ettiği Selvispor'a 2-0 mağlup oldu. Selvispor'un gollerini 20. dakikada Yahya Kemal İdmanyurdun'dan Yasin kendi kalesine gönderirken, diğer golü ise Eray'in ayağından geldi.
 

Karşılaşmanın ilk atağı Selvispor'dan geldi. 2. dakikada sağ taraftan Aytaç'ın ceza alanı içine ortasında penaltı noktasının hemen önünden Ömer Faruk kafa ile vurdu top kaleci Ali'nın kucağında kaldı.


5. dakikada Yahya Kemal İdmanyurdu'nda Ulaş'ın ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta kaleye ortaladığı topta Selvispor defansında Hakan topu kornere gönderdi. Yahya Kemal İdmanyurdu kullandığı kornerde Sercan'dan önce Onur ceza alanı içinde topu uzaklaştırdı. 

16. dakikada Yahya Kemal, Selvispor ceza sahası yayı üzerinden faul kazandı. Mehmet topun başına geçti. Mehmet vurdu ve onun vuruşunda top savunmaya çarptı ve kornere gitti.


20. dakikada sağ taraftan gelişen Selvispor atağında araya atılan pasa hareketlenen Bilal'in ceza alanı içine yerden sert ortasında Yahya Kemal'de Yasin ters vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve Selvispor bu golle 0-1 öne geçti. İlk yarı 0-1 Selvispor'un üstünlüğü ile sonuçlandı.

80. dakikada Yahya Kemal'den Hamdullah sol taraftan ceza alanı içine girdiği  anda kendini yere bıraktı. 65. dakikada sarı kart görmüş olan Hamdullah, Hakemi aldatmaya yönelik bu hareketi nedeniyle, aynı müsabada ikinci ihtarlık hareketi neticesinde oyundan ihraç olarak takımını 10 kişi bıraktı. Müsabakanın 90. dakikasında Eray Selvispor'u 0-2 öne geçirirken. Maçta bu skorla sona erdi.0-2.

İlker Kara, Göksenin Eroğlu ve Haken Deniz'den oluşan Hakem triosu tek kelime ile mükemmel bir müsabaka yönettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.


Stat: Seyrantepe
Hakemler:İlker Kara-Göksenin Eroğlu-Hakan Deniz
Yahya Kemal İY:1-Ali 2-Rıza 3-Murat 4-Yasin 5-Ulaş 6-Burak 7-Ozan 8-Anıl 9-Sercan 10-Mehmet 11-Hamdullah
Teknik Sorumlu:Nihat Ulaşoğlu
Selvispor:1-Tarkan 2-Fırat 3-Eşref 4-Hakan(16-Eray)5-Onur 6-Berat 7-Recep 8-Serdar 9-Ömer 10-Aytaç 11-Bilal
Teknik Sorumlu:Tanzer Polat
Kırmızı Kart: 80.dakika Hamdullah (Yahya Kemal İY)

Başlıkta kullandığımız "Eylül Sonu" Yahya Kemal mahallesine adını veren ve gerçek adı Ahmed Agâh olan ünlü şair ve yazar Yahya Kemal Beyatlı'nın meşhur bir şiiridir.

HABER : ÖNER YIĞRIK& BURAK KURTULUŞ
FOTOĞRAFLAR: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.